Nowy regulamin zawodów osp
-
Topic author - Posty: 9
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Nowy regulamin zawodów osp
Obiło mi się o uszy że po zawodach które odbyły się we wrześniu ma wyjść nowy regulamin zawodów, może ktoś wie coś więcej kiedy co i jak?
-
- OSP (gm., woj.): wielkopolskie Gniezno
Re: Nowy regulamin zawodów osp
Wejdź sobie tam masz wszystko o nowy regulaminie w 2016 roku
Wpisz sobie "jak wygląda nowy regulamin zawodów OSP w 2016 roku "
I drugie i tam będzie taki obrazek a pod obrazkiem lnik i naciśnięciu na niego i tych stron jest arz 25

Wpisz sobie "jak wygląda nowy regulamin zawodów OSP w 2016 roku "
I drugie i tam będzie taki obrazek a pod obrazkiem lnik i naciśnięciu na niego i tych stron jest arz 25

witam. czy ktos z gory moze potwierdzic zmianki w regulaminie? co konkretnie ma byc zmienione?
Witam,
możecie coś więcej napisać o nowym regulaminie zawodów. Jestem z Podkarpacia i dowiedziałem się, że ma wrócić u nas musztra. Czy macie jakieś konkretne wytyczne jak to ma wyglądać? Czy będzie zupełnie nowy regulamin od zera czy tylko zmieniany aktualny? Z góry dzięki
możecie coś więcej napisać o nowym regulaminie zawodów. Jestem z Podkarpacia i dowiedziałem się, że ma wrócić u nas musztra. Czy macie jakieś konkretne wytyczne jak to ma wyglądać? Czy będzie zupełnie nowy regulamin od zera czy tylko zmieniany aktualny? Z góry dzięki

-
- OSP (gm., woj.): Mrocza , kujawsko-pomorskie
Wpisałem tak jak kolega poradził i nic nie mogę poszukać na temat nowego regulaminu . czy może ktos podac konkretny link do tego regulaminu ?
Jeżeli już byłby nowy regulamin to powinien być już dawno na stronie ZOSPRP
Możliwe, że z biegiem czasu jakaś zmiana pojawi się w nowym roku. Czekamy ...

-
Regulamin zawodów sportowo - pożarniczych 2016 rok 

-
Regulamin zawodów sportowo - pożarniczych 2016 rok 

No ciekawe co z tą musztrą 

1. Mój znajomy, który jest członkiem komisji sportu przy ZG ZOSP RP twierdzi, że żadne prace nad zmianą regulaminu OSP nie są prowadzone. Komisja zastanawia się, co zrobić z regulaminem CTIF, bo w 2016 będą zawody krajowe w tym regulaminie, a regulamin z 2011 roku nie został jeszcze oficjalnie przetłumaczony.
2. W sprawie musztry radzę zajrzeć po prostu na stronę www ZG ZOSP RP do działu "regulaminy" i na youtube. Niestety musztra już od jakiegoś czasu funkcjonuje.
2. W sprawie musztry radzę zajrzeć po prostu na stronę www ZG ZOSP RP do działu "regulaminy" i na youtube. Niestety musztra już od jakiegoś czasu funkcjonuje.
998 + 112 = 1110 !
Witam!!
Dostałem się wczoraj na zebraniu prezesów że od tego roku zawody sportowo pożarnicze będą na innym sprzęcie. Mianowicie na jednej i tej samej motopompie PSP żeby nie było tuningów będzie to motopompa Rosenberg M16/8 fox III. Będzie odpalana z startera przez mechanika motopompy.
PSP przeszkoli wszystkich mechaników w zakresie obsługi tej motopompy, jednocześnie zapowiedziała że wypożyczy każdej jednostce przed zawodami na przyzwyczajenie się do sprzętu i ciśnienia. Nie mam takiej motopompy ale co mówili to jak się doda gazu a nie otworzy na czas rozdzielacza potrafią porwać przewody.
Do tej pory startowaliśmy na wysłużonej PO5 z silnikiem syreny
Moje pytanie???
1. Czy jest nowy reglami i co mówi o sprzęcie motopompa
2. Czy wasze jednostki startują już na takim sprzęcie
3. Czy taka motopompa może porwać przewody
4. Proszę o opinie kto jest za a kto przeciw
Zapraszam do dyskusji!!!!!
Pozdrawiam Serdecznie!!!
Dostałem się wczoraj na zebraniu prezesów że od tego roku zawody sportowo pożarnicze będą na innym sprzęcie. Mianowicie na jednej i tej samej motopompie PSP żeby nie było tuningów będzie to motopompa Rosenberg M16/8 fox III. Będzie odpalana z startera przez mechanika motopompy.
PSP przeszkoli wszystkich mechaników w zakresie obsługi tej motopompy, jednocześnie zapowiedziała że wypożyczy każdej jednostce przed zawodami na przyzwyczajenie się do sprzętu i ciśnienia. Nie mam takiej motopompy ale co mówili to jak się doda gazu a nie otworzy na czas rozdzielacza potrafią porwać przewody.
Do tej pory startowaliśmy na wysłużonej PO5 z silnikiem syreny
Moje pytanie???
1. Czy jest nowy reglami i co mówi o sprzęcie motopompa
2. Czy wasze jednostki startują już na takim sprzęcie
3. Czy taka motopompa może porwać przewody
4. Proszę o opinie kto jest za a kto przeciw
Zapraszam do dyskusji!!!!!
Pozdrawiam Serdecznie!!!
-
- OSP (gm., woj.): powiat:......, woj. Lubuskie
Mała pomyłka kolego, powinno być RosenbauerRumcajs pisze:Rosenberg M16/8 fox III.