czas bojowki
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: czas bojowki
http://www.youtube.com/watch?v=AC4tvjPiKaQ
Witam.
Myślę że filmik powyzej pokazuje błędy i ten czas (NIEOFICJALNY REKORD POLSKI )Mistrzów Polski z 2011 roku.
Punkty karne:
10 pkt - bojówka
Na sztafecie też trzeba by 5 pkt dorzucić.
Pozdrawiam.
Witam.
Myślę że filmik powyzej pokazuje błędy i ten czas (NIEOFICJALNY REKORD POLSKI )Mistrzów Polski z 2011 roku.
Punkty karne:
10 pkt - bojówka
Na sztafecie też trzeba by 5 pkt dorzucić.
Pozdrawiam.
-
- OSP (gm., woj.): Mrocza , kujawsko-pomorskie
ten filmiki ewidentnie pokazuje to co mówiłem ,że nie da się zrobić czasu poniżej 34 robiąc wszystko regulaminowo. nawet jeżeli pompy będą miały lepszą wydajność to pomocnik drugiej roty nie jest w stanie dobiec do przodownika zanim woda pojawi się na pyszczku prądownicy. ssawnej też się nie zbuduje w 5 sekund . pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że do zobaczenia na krajowych 

-
Widzę , że ten post cieszy się ogromnym zainteresowaniem, ponad 8 tyś odsłon , ale nikt nie odpowiedział na to co napisałem że nie da się zejśc poniżej 34 sekund robiąc wszystko regulaminowo więc stwierdzam , że moją tezę można brac za pewnik.
w związku z tym ,że w tym roku bierzemy udział w zawodach wojewódzkich , cwiczenia zaczęliśmy już zimą i pomimo solidnie przepracowanej zimy teraz jak wyszlismy na stadion nigdy nie zeszlismy poniżej 34 sekund. Daje 4 odcinki nowych węzy W 52 temu kto zejdzie poniżej 34 sekund , nie bierzemy pod uwagę czasów z KONINA z 2011 bo wiemy że tam powinny byc punkty.
w związku z tym ,że w tym roku bierzemy udział w zawodach wojewódzkich , cwiczenia zaczęliśmy już zimą i pomimo solidnie przepracowanej zimy teraz jak wyszlismy na stadion nigdy nie zeszlismy poniżej 34 sekund. Daje 4 odcinki nowych węzy W 52 temu kto zejdzie poniżej 34 sekund , nie bierzemy pod uwagę czasów z KONINA z 2011 bo wiemy że tam powinny byc punkty.
https://www.youtube.com/watch?v=y4gGXM7Q4bo, czas OSP Cisie 33,8, czy do czegoś można się przyczepić? ( zgoda sędziów na takie ułożenie smoka i kluczy) (:
-
No chłopaki zrobili ssawną rewelacyjnie , wielki szacun, ale to że sędziowie pozwalają na odstępstwo od regulaminu no to już ich problem, ja mówię o uzyskaniu czasu poniżej 34 sekund robiąc wszystko regulaminowo. ale pomimo tego na prawdę chłopaki z OSP Cise są rewelacyjni.Widac że musieli ciężko pracowac żeby dojśc do takiej perfekcji
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Czas szacunek ale to jest tak bez sensu że głowa boli

Myślę, że dzięki dobremu przygotowaniu do zawodów i sprawnie przerobionej motopompie da się zejść poniżej 34