Witam,
Interesuje mnie nazwa producenta lub sklep z ubraniem na zawody (przeważnie koloru granatowego), w których w większości startują drużyny na zawodach szczebla krajowego. W załączniku zamieszczone przykładowe zdjęcia.
Ubranie na zawody
-
Topic author - Posty: 136
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Ubranie na zawody
- Załączniki
-
- zawody_konin_(3).jpg (158.27 KiB) Przejrzano 2779 razy
-
- ubranie pod zawody.jpg (15.67 KiB) Przejrzano 2779 razy
Re: Ubranie na zawody
Wedlug mnie to by bylo zby latwe. Mi nikt nie chcial odoowiedziec na to pytanie i sam po wielu telefonach dotarlem do producenta tych ubran. Podpowiem ze to jest dosyc popularny producent. Zachecam do poszukiwan i satysfakcji znaleziska
Można chociaż wiedzieć z jakiego miasta ten producent ?
Witam!
Ubrania dostępne w WUS Brzeziny. Co prawda nie ma tych kombinezonów w ofercie standardowej, nie ma żadnych informacji na stronie, można je zamówić tylko po rozmowie telefonicznej. Pierwsze kombinezony były "zaprojektowane" i zamówione przez Związek dla drużyn biorących udział w Olimpiadzie CTIF. Cena wydaje się być wygórowana. Obecnie wspólnie z jedną z firm dostarczającą sprzęt pożarniczy jestem w trakcie uzgodnień co do uruchomienia sprzedaży odpowiadających kombinezonów. Ubrania zostaną zaprojektowane przez producenta koszarówek. Jak tylko będę znał szczegóły chętnie się podzielę informacjami.
Ubrania dostępne w WUS Brzeziny. Co prawda nie ma tych kombinezonów w ofercie standardowej, nie ma żadnych informacji na stronie, można je zamówić tylko po rozmowie telefonicznej. Pierwsze kombinezony były "zaprojektowane" i zamówione przez Związek dla drużyn biorących udział w Olimpiadzie CTIF. Cena wydaje się być wygórowana. Obecnie wspólnie z jedną z firm dostarczającą sprzęt pożarniczy jestem w trakcie uzgodnień co do uruchomienia sprzedaży odpowiadających kombinezonów. Ubrania zostaną zaprojektowane przez producenta koszarówek. Jak tylko będę znał szczegóły chętnie się podzielę informacjami.