pierwszy samodzielny remont
-
Topic author - Posty: 1127
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
pierwszy samodzielny remont
Rozpoczynam swój pierwszy samodzielny remont kuchni i jestem nieco przytłoczona ilością decyzji do podjęcia. Czy któraś z Was może doradzić, czy usługa kontener na gruz sprawdzi się w przypadku remontu w bloku na drugim piętrze? Jestem pod wrażeniem różnorodności dostępnych opcji i możliwości zamówienia online.
-
- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
Re: pierwszy samodzielny remont
Ja zauważyłam, że przy pierwszym samodzielnym remoncie większość osób nie myśli o aspekcie komfortu codziennego, a np. o wyborze urządzenia do podgrzewania wody nie powinno się zapominać. Szczególnie wartościowym rozwiązaniem bywa przepływowy podgrzewacz wody, który jest kompaktowy i zapewnia ciepłą wodę na żądanie, bez konieczności wielkich instalacji. Takie urządzenie świetnie sprawdza się w małych przestrzeniach, jednocześnie realnie oszczędzając rano czas i energię. A Wy, co najbardziej zaskoczyło Was przy pierwszym remoncie domowym – zwłaszcza w kwestii wyboru sprzętu?
-
- OSP (gm., woj.): Osina, zachodniopomorskie
Re: pierwszy samodzielny remont
Planuję generalny remont domu i myślę nad wymianą starych okien na energooszczędne. Zależy mi na solidnym wykonawcy, który oferuje szeroki wybór typów okien i drzwi. Ostatnio natknąłem się na stronę producenta, który od lat działa na rynku stolarki drewnianej. Ma spory asortyment, co brzmi zachęcająco. Może znajdę tu coś dla siebie. Zainteresowanych zachęcam do sprawdzenia: drzwi drewniane producent