skup opon używanych

Strażak po godzinach

Topic author
janpar
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

skup opon używanych

Post autor: janpar »

Cześć. Szukam informacji, czy ktoś może polecić sprawdzony skup opon używanych w Łodzi, który realnie odkupuje opony w sensownych cenach i nie robi problemów przy oddawaniu większej ilości. Zostało mi kilka kompletów opon po zmianach w autach w rodzinie i po sprzedaży jednego samochodu. Opony są używane, ale część z nich jest jeszcze w dobrym stanie, mają normalny bieżnik i nie są jakieś stare czy popękane, więc szkoda mi je wyrzucać albo oddawać za bezcen. Zależy mi na tym, żeby znaleźć miejsce, gdzie ktoś je obejrzy, uczciwie oceni stan i zaproponuje konkretną kwotę, a nie będzie szukał pretekstu, żeby zbić cenę do minimum. Interesuje mnie też, czy taki skup opon używanych przyjmuje opony różnych rozmiarów i marek, czy tylko popularne modele, oraz czy biorą zarówno letnie, jak i zimowe. Jeśli ktoś z Was korzystał z takiej usługi, to proszę o podpowiedź, jak to wygląda w praktyce, czy lepiej dzwonić wcześniej i wysłać zdjęcia, czy po prostu przyjechać na miejsce. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć, czy skupy przyjmują opony z felgami, czy trzeba je wcześniej zdjąć, oraz czy jest możliwość odbioru opon, jeżeli ktoś ma ich więcej i nie ma jak tego przewieźć. Z góry dziękuję za wszelkie porady i polecenia sprawdzonych miejsc, bo wolę zapytać osób z doświadczeniem niż trafić przypadkiem na firmę, która nie traktuje klienta poważnie.