taki elegancki na przykład jak ten, ale wiadomo każdy ma inny gust a modeli jest od groma, jest w czym wybierać:) najlepiej wybrać się z wybranką do sklepu i podpatrzeć co się podoba:) co o tym sądzicie?
 taki elegancki na przykład jak ten, ale wiadomo każdy ma inny gust a modeli jest od groma, jest w czym wybierać:) najlepiej wybrać się z wybranką do sklepu i podpatrzeć co się podoba:) co o tym sądzicie?prezent
- 
				palisie
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): pom i czasem moga byc okolice
- Status: Offline
prezent
Witam mam dylemat co by kupić dziewczynie na rocznicę. Myślę że takim idealnym prezentem dla żony byłby zegarek. Taki modny gadżet w dzisiejszych czasach  taki elegancki na przykład jak ten, ale wiadomo każdy ma inny gust a modeli jest od groma, jest w czym wybierać:) najlepiej wybrać się z wybranką do sklepu i podpatrzeć co się podoba:) co o tym sądzicie?
 taki elegancki na przykład jak ten, ale wiadomo każdy ma inny gust a modeli jest od groma, jest w czym wybierać:) najlepiej wybrać się z wybranką do sklepu i podpatrzeć co się podoba:) co o tym sądzicie?

Ostatnio zmieniony czw 13 lut 2014, 17:18 przez palisie, łącznie zmieniany 2 razy.

Re: prezent
Myślę że z takiego cacka każda żona byłaby zadowolona 

Musi pasować do pozostałej biżuterii  

- 
				zuch

- OSP (gm., woj.): Bukowiec, łódzkie
Ja kupuję tradycyjnie. Coś z biżuterii i jakieś kosmetyki. Czasem warto poczytać na blogach co i jak wybrać http://powabnapani.blogspot.com/2013/10 ... cenia.html. Z biżuterii to dziewczyny lubią kompleciki pierścionek, kolczyki, jakaś przywieszka z naszyjnikiem. Wszystko w jednym stylu. Mnie pewnie łatwiej bo moja żona nie lubi złota 

- 
				IceIceBaby

- OSP (gm., woj.): OSP Kraków małopolskie
- 
				noobmajsterm7K

Zegarek prześliczny, a może na nim jeszcze coś by wygrawerować. No i doskonałaym pomysłem jest też wspólny weekendowy wypad nad morze czy góry:D

- 
				zdzisekW82

Świetny prezent.

- 
				palisie
 Topic author
- OSP (gm., woj.): pom i czasem moga byc okolice
Ja w tym roku na walentynki swojej dziewczynie kupiłem czapkę z http://www.odczapy.pl/, moja kochana zołza na pewno się uśmieje. Na prezent wpadłem przez przypadek przeglądając internet. Według mnie genialny pomysł zobaczymy czy Jej się spodoba:) a co Wy sądzicie o takiej czapce? a może macie jakieś inne pomysły na prezent walentynkowy?

Ostatnio zmieniony sob 15 lut 2014, 18:17 przez palisie, łącznie zmieniany 3 razy.

- 
				LaraCraftt

Jakbym dostała czapke z ta czapka by wylecial...juz wole buziaka. Nie rob sobie zenady.........

hehe, niezła czapa:) dobra!

Oby kobieta nie była przesądna bo wtedy zegarek to kiepski prezent  ale mi by się podobał bardzo modny. Czapa też fajna.
 ale mi by się podobał bardzo modny. Czapa też fajna.

ale mi by się podobał bardzo modny. Czapa też fajna.
 ale mi by się podobał bardzo modny. Czapa też fajna.__________________________________________________________________
Zapraszam na janmatmeble.pl