Radio w samochodzie strażackim
-
Topic author - Posty: 3
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Kosów, gm. Kowala, woj. mazowieckie
- Status: Offline
Radio w samochodzie strażackim
Witam,
Mam w planach montaż radia (zwykłe nie radiotelefon) w samochodzie strażackim. Czy można bez problemu mieć takie radio w pojeździe pożarniczym czy są jakieś zakazy odnośnie używania i montowania?
pozdrawiam,
Mam w planach montaż radia (zwykłe nie radiotelefon) w samochodzie strażackim. Czy można bez problemu mieć takie radio w pojeździe pożarniczym czy są jakieś zakazy odnośnie używania i montowania?
pozdrawiam,
-
- OSP (gm., woj.): węgorzyno zachodniopomorsie
Re: Radio w samochodzie strażackim
nic nie stoi na przeszkodzie żeby zamontować radio samochodowe w pojeździe pożarniczym 

-
Topic author - Posty: 3
- OSP (gm., woj.): Kosów, gm. Kowala, woj. mazowieckie
Dzięki za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy radio z radiotelefonem nie będą się wzajemnie zakłócać?
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy radio z radiotelefonem nie będą się wzajemnie zakłócać?
-
- OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
bedzie tuba to moze troszeczke zaklucac ale wtedy to wylaczcie radiotelefon zeby SKKP/M nie przeszkadzalo:)
-
- OSP (gm., woj.): węgorzyno zachodniopomorsie
jak podłączysz jedno i drugie radio osobnymi przewodami zasilającymi i osobnymi antenami (zdarza się że podłączają do wspólnej anteny
) to nie powinno być żadnych zakłóceń.

-
- Kontakt:
Tak może po części w temacie. Chciałbym kupić stary wóz strarzacki (marzenie od dziecka). Ktoś coś słyszał ktos coś wie. Fajnie jakby samochód strażacki był sprawny.
I będziesz w tym starym wozu "strarzackim" , w grodzie Mysłana nauczał dzieciarnię języka Brytów ?badura-pawel pisze: strarzacki

Jajakobyły