Jakie lubicie piwo? :)
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
-
Re: Jakie lubicie piwo? :)
Ja lubię specjal i tyskie
Dla mnie git jest Amber chmielony i naturalny oraz piwo żywe.Bardzo dobre browarki.Polecam napalonym amatorom.
-
JA tez uwielbiam Ambera.A drugie to Tyskie klasyczne.Dobry jest tez Kopernikus i Heweliusz.
Jeżeli szukasz odpowiedniego systemu ERP dla swojej firmy sprawdź tu: https://midero.pl/produkty/systemy-erp/ Możesz kupić gotowe oprogramowanie ERP lub dedykowany i dopasowany do oczekiwań twojej firmy system erp.
Tatra Mocna jak dla mnie jest super 

-
- OSP (gm., woj.): Rybnicki Śląskie
Rybnicki Full, Raciborskie, Żywiec i Koźlak - innego nie tykam (chyba, ze zagraniczne jakieś) 

Dokładnie, jak napisał kolega powyżej Raciborskie - niestety nie jest tak łatwo dostępne - ale piwo wyśmienite! 

Rybnik i okolice zadluzeni.com.pl, gdy brakuje pieniędzy w trudnych sytuacjach pozyczkidladluznikow.pl, zapraszamy również nachwilke.pl -> doradcafinansowy24.pl :: darmowapozyczka24.pl
Ja lubie wszystkie piwa. Najbardziej to lecha i żubra.
A jakie to są konkretnie? Uwielbiam regionalne piwa i często szukam nowych smaków.kata89 pisze:Uwielbiam regionalne gdańskie:)
Ja lubie tylko piwa smakowe. Jabłkowe lub żurawinowe jest pyszne 

Ja lubię piwo Perłę
Lubię także żubra i tyskie 

-
- OSP (gm., woj.): Bełchatów, woj łódzkie
Piwo pijam tylko od naszych południowych sąsiadów: Kozel, Krusovice, Primator i oczywiście Złoty Bażant.
Ewentualnie regionalne polskie browary, np. Cornelius Pszeniczny z Piotrkowa.
Ewentualnie regionalne polskie browary, np. Cornelius Pszeniczny z Piotrkowa.
Najbardziej to dobrze schłodzone, wręcz zimne, szczególnie jeśli upał z nieba leje się... 
@ KamilW - możesz te dwa nurty połączyć, ja niedawno odkryłem Pilsweizery z browaru Grybów (obok Nowego Sącza), bardzo dobre, mały browar regionalny, a właścicielami i dawcami jak to się mówi know-how są nasi południowi sąsiedzi właśnie

@ KamilW - możesz te dwa nurty połączyć, ja niedawno odkryłem Pilsweizery z browaru Grybów (obok Nowego Sącza), bardzo dobre, mały browar regionalny, a właścicielami i dawcami jak to się mówi know-how są nasi południowi sąsiedzi właśnie