Ile kosztują mieszkania w Katowicach ?
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Ile kosztują mieszkania w Katowicach ?
Sądzę, że w każdym większym mieście są oferowane mieszkania z programu MDM. Słyszałam, że szare, zadymione Katowice to stereotyp. Miasto jest rozwojowe, nowoczesne - jak przystało na stolicę Śląska.
-
Zgodzę się, że Katowice to nowoczesne miasto które cały czas się rozwija. A ceny mieszkań nie odstraszają, dodatkowo jest wiele programów dla młodych ludzi( np. MDM), którzy kupują swoje pierwsze mieszkanie. Jeśli ktoś rozgląda się za lokalizacją to warto wybrać osiedle franciszkańskie.
To osiedle jest w całkiem ciekawym otoczeniu - zaraz obok Doliny 3 Stawów. Zanim jednak podejmiemy jakąkolwiek decyzję warto byłoby zorientować się w kwestii kredytów. Widziałam ciekawy artykuł jak wybrać kredyt na mieszkanie na kochamczytac.pl, wydaję mi się, że mógłby okazać się bardzo pomocny w tym względzie.
Na Tauzenie można już za 100 000 kupić. My ostatnio kupiliśmy w mieście ościennym. Znaki pionowe obsługuje tam Unistop, więc jesteśmy z tego powodu bardzo zadowoleni, bo będzie bezpiecznie.
-
- OSP (gm., woj.): Ochotnicza Straż pożarna w Otwocku
Od 180tys do nawet 350tys, tylko wiadomo, że wszystko zalezy od tego jaka jest lokalizacja, jakie to jest mieszkanie, stare/nowe budownictwo.
Sprecyzuj lepiej pytanie

W czasach zimowych może trochę bardziej zasyfione ale jeśli chodzi o nowoczesność to Katowice bardzo poszło do przodu. Co do mieszkań to niestety nie wiem, mogę podesłać Ci natomiast miejsce na fajny nocleg w centrum: http://mariacka13.pl/pokoje-do-wynajecia
Tutaj wychodzi gdzieś 150zł/noc więc cena naprawdę w porządku jak na ścisłe centrum.
Tutaj wychodzi gdzieś 150zł/noc więc cena naprawdę w porządku jak na ścisłe centrum.