Wakacje w Polsce
-
Topic author - Posty: 175
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Wakacje w Polsce
Od dłuższego czasu zastawialiśmy się gdzie wybrać sie na wakacje w tym roku. Możliwości było bardzo wiele ale znajomy podpowiedział nam byśmy wybrali jakieś polskie miasto. Pomyśleliśmy ze Poznań, moze być ciekawym rozwuązaniem. Udało nam sie znaleźć ten nocleg http://www.bythewayhostel.pl/ na Grodziskiej 117. Świetnie bo blisko centrum i tanio.
Re: Wakacje w Polsce
W okolicach Sandomierza jest trochę ciekawych miejsc do zwiedzania (na przykład zamek Krzyżtopór).
-
- OSP (gm., woj.): Łaskowiec, Łódzkie
Ja bym celowal w wyjazd nad morze. Sprawdzone rozwiazanie 

Jak w Polsce i nie nad morze, to może Mazury? Tam jest mnóstwo atrakcji!
A ja zapraszam nad morze, tu zawsze jest co robić
Nawet jak pogoda nie dopisuje.

-
- OSP (gm., woj.): Oława, dolnośląskie
Solina i Bieszczady - najlepsze miejsce na świecie, a w dodatku jeszcze nie tak mocno zdominowane przez turystów. 

Chociaz musze przyznac, ze nad polskim mozem jeszcze nie bylam, na Mazurach tez nie. A jakies bardziej konkretne miejscowosci polecacie nad morzem albo na Mazurach? W gorach tez mozencie cos polecic. Czy Zakopane jest az tak super czy bardziej przereklamowane?
Miejsc w Polsce jest bardzo dużo, Mazury, Kołobrzeg, Łeba, Sopot, Zakopane, pytanie jak tam dojechać? ja albo samochodem, albo autobusem. To drugie ostatnimi czasy mi się spodobało bo nie muszę się martwić czy wszystko jest dobrze z samochodem, czy jest gdzie zaparkować itp, wybrałem NeoBus, poczytałem opinie neobus i doszedłem do wniosku że przy tak atrakcyjnych cenach - warto jeździć autobusem.
-
- OSP (gm., woj.): śląskzabrzezabrze
Jak wakacje to tylko nad wodą. Właśnie oglądam stronę http://www.asport.pl/k/1080/kolowrotki/ Fajny wybór kołowrotków. Musimy z synem uzupełnić sprzęt wędkarski. A potem już kierunek do babci, która mieszka w rejonie Polski gdzie jezior nie brakuje. My na rybki, a żona pewnie będzie odwiedzać koleżanki z szkolnej ławy.
-
- OSP (gm., woj.): Dolnośląskie, Wrocław
Tatry są piękne 

To na pewno, sama często jeżdżę w Tatry. Niedawno byłam też w Ogrodzieńcu, tam też jest pięknie, a zamek? Cud miód.
Nie lubię tego miejsca. Preferuje morze.
Szczęściem człowieka ciemnego jest to, że nie wie o swojej niewiedzy.
Naprawdę? Ja lubię polskie morze, ale przeraża mnie ta liczba turystów.
-
- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Mam tak samo. W tym roku wybieram jednak góry. Już zaczynam się pakować, bo jadę do hotelu w górach, w Beskidach. Już nie mogę się doczekać. To hotel położony na szczycie, więc widoki będą pewnie piękne.Mufinka pisze:Naprawdę? Ja lubię polskie morze, ale przeraża mnie ta liczba turystów.