Jakie macie sposoby na podrywanie kobiet?

Strażak po godzinach

Topic author
Piotr388
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Rzeszów, Podkarpackie
Status: Offline

Jakie macie sposoby na podrywanie kobiet?

Post autor: Piotr388 »

Witam wszystkich panów :)
Tak jak w temacie, chciałbym porozmawiać o tym, w jaki sposób uwodzicie kobiety. Czy macie jakieś swoje sprawdzone sposoby, czy raczej lecicie na żywioł i wolicie całkowicie naturalne podejście w tym temacie.
Pytam gdyż bardzo ciekawią mnie wasze spostrzeżenia i opinie o tym wszystkim. Poza tym, w internecie jest wiele porad odnośnie uwodzenia i chciałbym wiedzieć, czy są one coś warte, czy jest to tylko sposób na zarobienie kasy dla właścicieli stron.
Sam nie jestem jakiś mega zaawansowany, jeśli chodzi o podryw, jednak chętnie dowidziałbym się kilku ciekawych rzeczy. Do tej pory, mając kontakt z kobietami, nie zastanawiałem się raczej nad flirtem. Wolałem, aby wszystko toczyło się swoim naturalnym torem. Jeśli coś wyjdzie z tego wszystkiego, to wyjdzie. A jeśli zaś nie, to nie. Tak zresztą myśli większość facetów. Jestem jednak ciekaw, czy to dobra droga...
Ostatnio zmieniony sob 31 gru 2016, 16:08 przez Piotr388, łącznie zmieniany 1 raz.

Gasik4
Status: Offline

Re: Jakie macie sposoby na podrywanie kobiet?

Post autor: Gasik4 »

Ja lecę na żywioł. Nie można za wszelką cenę trzymać się scenariusza, bo wtedy zawsze coś pójdzie nie tak.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat