Zmiany w domu
-
Topic author - Posty: 175
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Zmiany w domu
gdy my w końcu weźmiemy się za remont będę chciała zrobić w domu miejsce na zimowy ogród. Miałam niedawno okazje oglądać taki ogród i pomyślałam, że jednak chciałabym coś takiego mieć i u siebie. Spodobały mi się te, które widziałam tutaj i moze mogłabym coś takiego mieć.
Re: Zmiany w domu
O tak, remont to świetna sprawa. Najgorzej tylko jak zaczyna się wybierać wszystkie materiały, kolory potem dodatki
Tyle tego jest, że można osiwieć
Ja się zastanawiam nad zamówieniem ściany szklanej. Widziałam na stronie www.panszklarz.net.pl różne aranżacje z takimi ścianami. To bardzo fajny pomysł na rozdzielenie pomieszczenia w delikatny sposób. Wzór na ścianie szklanej mozna dobrać samemu, istnieje nawet możliwośc naklejenia na niej własnej grafiki. Według mnie to świetne rozwiązanie -poza praktycznym aspektem taka ściana jest doskonałym elementem ozdobnym.

Ja się ostatnio bawiłem w remont, a że elektryka nie jest moją mocną stroną to musiałem coś pomieszać. Z pomocą przybył elektryk Poznań i można powiedzieć, że uchronił mnie przed spaleniem całego domostwa.
-
U nas remont planowany jest na wiosnę, ale już teraz na samą myśl mam ciarki na plecach. Wiadomo z każdym remontem wiąże się masa sprzątania:/
Meble do każdego gabinetu wyłącznie u nas! Meble biurowe.
-
- OSP (gm., woj.): Poznań, Krzesiny
Myślę, że remont należy dokładnie zaplanować tak, aby później nie musieć się o nic martwić. Ja na przykład bardzo wcześnie wybrałam materiał na ściany i podłogi. W łazience i kuchni postawiłam na płytki Casalgrande Padana i jestem bardzo zadowolona z ich wyboru 

-
- OSP (gm., woj.): woj.mazowieckie
Niekiedy wystarczy ,że zrobimy kilka nie wielkich zmian w domu,a nie od razu angażować się w wieli remont.Nieraz wystarczy wymienić wykładzinę na nową,bardziej wzorzysta albo w całkiem innym kolorze.Nowością w tym temacie są tzw. płytki dywanowe.Można je stosować na każdym podłożu,a dodatkowo ich montaż jest bardzo prosty.Więcej informacji znajduje się na http://tarket.pl/oferta/wykladziny-obie ... w-plytkach
Czasami nie potrzeba wiele. Wystarczy na przykład pomalować ściany albo naprawić jakiś zapomniany, niesprawny sprzęt. Na tej stronie: https://north.pl/producenci/czesci-beko,g21908.html znajdziecie części do tych marki Beko. Nieważne, czy to duże, czy małe AGD. Sprawdźcie!
Piękne są zimowe ogrody szkoda,że sam nie mam u siebie na taki miejsca
Super, dzięki za wszystkie propozycje
Myślę, że na pewno mi się to przyda 

W okopach nie ma hetero.
W aranżacjach można poeksperymentować z takimi dodatkami jak tutaj
Są to lampiony, girlandy świetlne dzięki którym błyskawicznie można zmienić wystrój każdego pomieszczania i nadać mu na przykład w miarę potrzeby, bardziej uroczystego czy też romantycznego charakteru.
Są to lampiony, girlandy świetlne dzięki którym błyskawicznie można zmienić wystrój każdego pomieszczania i nadać mu na przykład w miarę potrzeby, bardziej uroczystego czy też romantycznego charakteru.
U mojego brata szykuje się generalny remont. Chciałby z kamienia breccia sarda wykonać schody marmurowe w domu i nie mogę się doczekać, aż to zrealizuje. Widziałam kilka aranżacji z wykorzystaniem takich płyt i wszystkie wyglądały bardzo efektownie.
Ja też przymierzam się do remontu i mam w planach narożnik modułowy. Znajomi mają z tej firmy http://www.galameble.com/narozniki/ i jest to po prostu kosmos! Barki w podłokietnikach, elektrycznie sterowane zagłówki i podnóżki - bajka! Właściwie to robię ten remont tylko po to, żeby mieszkanie pasowało do narożnika 

-
- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Teraz jest lato, więc sezon na remonty w pełni. Ja tylko chcę nieco odświeżyć moje mieszkanie. Jeszcze nigdy nie było w nim żadnego remontu. Właśnie szukam informacji na temat narzędzi ręcznych jakie trzeba mieć w domu i robię listę co muszę kupić do remontu.
Nie wszystkie narzędzia do wykonywania prac remontowych można w domu mieć.
Precyzyjne cięcia na przykład płytek, glazury, balustrad i innych wykonuje się poprzez cięcie wodą pod bardzo silnym strumieniem przy użyciu wycinarki WaterJet.
Precyzyjne cięcia na przykład płytek, glazury, balustrad i innych wykonuje się poprzez cięcie wodą pod bardzo silnym strumieniem przy użyciu wycinarki WaterJet.
-
- OSP (gm., woj.): pawłowice, województwo śląskie
Zmiany, zmiany u mnie też ciągłe, zmiany i remonty. Mam nadzieje, że to już się skończy
Ostatnio kupowałem tu specjalne peszele na kable, które będziemy ciągnąć pod ziemią do bramy. Żonce zamarzyła się nowa brama otwierana na pilot. No czego się nie robi dla swojej ukochanej