gry planszowe
-
Topic author - Posty: 3
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Wieluń woj. łódzkie
- Status: Offline
gry planszowe
Witam wszystkich serdecznie:) jakie polecacie gry planszowe i towarzyskie? Ostatnio grałam w : carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze;)
Re: gry planszowe
Polecam Dixit. Świetna jest też Kolejka i Pictomania.
Warcaby i szachy.
-
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
Sporo tego jest, W ostatnim czasie coraz częściej spotykamy się ze znajomymi tak więc aby zająć jakoś czas to gra się w takie gry. Zwykle gramy w :
palce w pralce
jenga ( to jest dopiero hit)
albo w pokera. W pokera niemniej nie każdy lubi albo umie grać tak więc zwykle gramy jeszcze w różne wariacje na temat gier karcianych.
Jak jestem sam to również lubie sobie pograć w jakąś grę na komputerze. Wciągnąłem się ostatnio w World of Tanks. Na pewno słyszeliście o tym. Gra się całkiem nieźle a jak na darmową grę to nawet grafika jest udana. Polecam zerknąć sobie równięż na stronę:
http://gryranking.pl/
Jest tutaj ranking gier, w które warto jest sobie pograć.
palce w pralce
jenga ( to jest dopiero hit)
albo w pokera. W pokera niemniej nie każdy lubi albo umie grać tak więc zwykle gramy jeszcze w różne wariacje na temat gier karcianych.
Jak jestem sam to również lubie sobie pograć w jakąś grę na komputerze. Wciągnąłem się ostatnio w World of Tanks. Na pewno słyszeliście o tym. Gra się całkiem nieźle a jak na darmową grę to nawet grafika jest udana. Polecam zerknąć sobie równięż na stronę:
http://gryranking.pl/
Jest tutaj ranking gier, w które warto jest sobie pograć.
Świetna jest Pictomania oraz Dixit. Graliście już w te gry?
Jedyna gra, w którą ostatnio grałam to było nieśmiertelne monopoly
.

-
- OSP (gm., woj.): Straż Pożarna Łódź - Sikawa
Dokładnie!! I Chińczyk!mazurek pisze:Jedyna gra, w którą ostatnio grałam to było nieśmiertelne monopoly.
-
- OSP (gm., woj.): Wieluń, Łódzkie
jak byłam mała, to mama kupiła migrę Na grzyby....do tej pory bardzo lubię
-
- Kontakt:
Pan tu nie stał
Alternatywą dla Pan tu nie stał jest Kolejka. Grałaś już w tę grę?bianka2783 pisze:Pan tu nie stał
Ja grałam. Uwielbiam ją! Teraz jeszcze wyszedł dodatek Ogonek.
Zobaczcie koniecznie na gry planszowe w przeszłości które robiły furorę, teraz coraz mniej ludzi korzysta z takich gier, a według mnie to duży błąd. Planszówki to super opcja na zabicie czasu, na pewno dużo lepsza niż gry komputerowe, bardziej rozwija mózg i uczy dużo więcej niż jakakolwiek gra komputerowa !