Podrywanie dziewczyn
-
Topic author - Posty: 210
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): chełm lubelskie
- Status: Offline
Podrywanie dziewczyn
Nie było jeszcze takiego tematu a wydaje mi się, że jest on ciekawy. Szczególnie w kontekście zbliżającej się wiosny, a więc czasu w którym łatwiej kogoś poznać, zakochać się. Sam jestem nałogowym flirciarzem i żadna kobieta nie była mnie w stanie w 100% usidlić 

-
- OSP (gm., woj.): OSP Gmina Hanna w woj Lubelskim
Re: Podrywanie dziewczyn
Widzisz - jedni mają ogromną łatwość w poznawaniu dziewczyn. Inni są wstydliwi i nieśmiali, nie mogą znaleźć sobie dziewczyny - mimo, że bardzo chcieliby stworzyć stały związek.
Dziwne to.
Ale w dobie internetu poznanie kogoś przez facebooka, nk czy portale typu sympatia czy fotka nie powinno stanowić większego problemu.
Chociaż jak się czyta ten artykuł http://uwodzenieuk.com/jak-poznac-fajna ... -internet/ to widzę, że podczas e-podrywu też trzeba się trochę nagimnastykować aby osiągnąć cel.
Dziwne to.
Ale w dobie internetu poznanie kogoś przez facebooka, nk czy portale typu sympatia czy fotka nie powinno stanowić większego problemu.
Chociaż jak się czyta ten artykuł http://uwodzenieuk.com/jak-poznac-fajna ... -internet/ to widzę, że podczas e-podrywu też trzeba się trochę nagimnastykować aby osiągnąć cel.
-
No tak, poznanie kogoś w internecie to najmniejszy problem. Trudniej spotkać kogoś normalnego, ciekawego. 

niezgodnaa a co rozumiesz przez słowo 'normalność'?
Rzadko jaki mężczyzna potrafi podrywać. Przykre panowie
Rzadko jaki mężczyzna potrafi podrywać. Przykre panowie

-
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
A czy ktoś z Was może próbował feromonów? Sam zastanawiałem się nad tematem bo nie wiem czemu ale nie mam zupełnie powodzenia wśród dziewczyn. Ciągle słyszę słowa: zostańmy tylko przyjaciółmi. Człowiek zaczyna się po prostu zastanawiać co jest nie tak..,,
Niektórzy twierdzą,że feromony faktycznie przyciągają płeć przeciwną .Jak z tym jest tak naprawdę?
Niektórzy twierdzą,że feromony faktycznie przyciągają płeć przeciwną .Jak z tym jest tak naprawdę?
Przyciągać przyciągają znajdziesz pełno tego w internecie tylko szukaj profesjonalnych sklepów z feromonami są dość drogie.
-
Oczywisćie,że dziewczyny reagują na ładny zapach .Feromony dodatkowo zawierają składniki, które mają na celu przyciąganie drugiej osoby.Druga sprawa to to,że sam czujesz się o wiele bardziej pewny siebie ponieważ wiesz,ze masz na sobie ładny zapach . Jesli jesteś ciekawy to nie szkodzi spróbować.
Sam obecnie mam Love & Desire. Fajna sprawa. Tanie nie były ale są to prawdziwe feromony.
Sam obecnie mam Love & Desire. Fajna sprawa. Tanie nie były ale są to prawdziwe feromony.
Feromony to nie wszystko. Trzeba umieć rozmawiać z kobietami.
-
Niby tak ale człowiek po prostu czasami nie ma śmiałości aby nawet podejść do dziewczyny a co dopiero gadać. Wydaje mi sie,że nie jestem taki głupi ale jednak nie wychodzi. Te feromony to gdzie konkretnie można kupić? I czy rzeczywiście coś działają? Czy jest to efekt placebo? W sensie,że czujesz,że coś na sobie masz i po prostu podnosi to Twoją pewność siebie? Tak też przecież może być.
-
W sieci ( na przykład tutaj: http://intymnosc.pl/feromony-2014-c-61.html ). Chociaż sklepów to jest cała masa tak wiec sam sobie poszukaj oraz porównaj ceny.
Myślę,żę jednak nie jest to placebo. Wiadomo,że sam czujesz się lepiej i Twoja pewność siebie jest większa ale jakby to było placebo to dziewczyny nie prawiłyby Ci komplementów na temat ładnego zapachu co nie?
Myślę,żę jednak nie jest to placebo. Wiadomo,że sam czujesz się lepiej i Twoja pewność siebie jest większa ale jakby to było placebo to dziewczyny nie prawiłyby Ci komplementów na temat ładnego zapachu co nie?
Feromony fajna sprawa. Osobiscie nie używałem tych feromonów Love Desire chociaż wczesniej czytałem na ich temat w sieci i różni goście sobie polecali. Sam przetestowałem te rodzaje:
Pheromone essence - jest to bezzapachowa esencja. Trochę drogie ale bardzo mocne, wystarczy jedynie jedna kropelka pod swój zapach
Sexual Attraction - trochę tańsze ale również ok. Niewielka buteleczka tak więc można je zabrać ze sobą do kieszeni.
Pheromone essence - jest to bezzapachowa esencja. Trochę drogie ale bardzo mocne, wystarczy jedynie jedna kropelka pod swój zapach
Sexual Attraction - trochę tańsze ale również ok. Niewielka buteleczka tak więc można je zabrać ze sobą do kieszeni.
Co rozumiecie po słowem "poderwać" 

No właśnie? Też jestem ciekawa 

Coś w tym jest