Firma od przeprowadzek...
- 
				Izeza
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Firma od przeprowadzek...
Czy moglibyście polecić mi sprawdzoną firmę specjalizującą się w przeprowadzkach? Zmieniam mieszkanie i muszę przewieźć wszystkie swoje rzeczy. Sama, natrafiłam na tą: http://adexim.com.pl/przeprowadzki-biur - czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na jej temat?

- 
				adambrowarski

- OSP (gm., woj.): Mroczno, Warmiznko-Mazurskieq
Re: Firma od przeprowadzek...
A w jakim mieście poszukujesz tej firmy? Wtedy będzie łatwiej pomóc

- 
				malwa412

- OSP (gm., woj.): Warszawa, mazowieckie
Ja znam taką firmę od przeprowadzek: https://zlotnicki.pl/oferta/przeprowadzki-firm/ . Przeprowadzają firmy, ale także mieszkania i domy. Ja akurat przeprowadzałam z nimi swoją małą firmę, ale myślę, że z przeprowadzeniem mieszkania również dobrze sobie poradzą. Dostarczają też pudła, żeby można było wszystko spakować.

nie znam tej, którą podałaś, ale mogę Ci polecić firmę SEBA-TRANS oferują przeprowadzki, przeprowadzki firm katowice i nie tylko, transport hds. Są naprawde solidni

- 
				Wandka

- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
Moim zdaniem bardziej opłaca się wynająć sobie busa/auto dostawcze i samemu zorganizować sobie przeprowadzkę. Zawsze ktoś z rodziny lub znajomych znajdzie się do pomocy  Firma KANGOOR działająca na rynku już wiele lat oferuje wynajem aut dostawczych, lawet, busów, vanów itp, więc z gabarytami nie będzie żadnego problemu. Na ich stronie są podane cenniki, więc sami możecie zweryfikować ceny
 Firma KANGOOR działająca na rynku już wiele lat oferuje wynajem aut dostawczych, lawet, busów, vanów itp, więc z gabarytami nie będzie żadnego problemu. Na ich stronie są podane cenniki, więc sami możecie zweryfikować ceny 

Firma KANGOOR działająca na rynku już wiele lat oferuje wynajem aut dostawczych, lawet, busów, vanów itp, więc z gabarytami nie będzie żadnego problemu. Na ich stronie są podane cenniki, więc sami możecie zweryfikować ceny
Małe przeprowadzki to lokalnie z sąsiadami.  Profesjonalne to już trzeba odrobinę poświęcić czasu na szukanie. Polskich firm i ich ofert szukaj na spotkaniach typu TransPoland gdzie prezentacją i promocją swoje usługi i produkty, albo poczytaj relacje z tych targów. Łatwo później o kontakt.
 Profesjonalne to już trzeba odrobinę poświęcić czasu na szukanie. Polskich firm i ich ofert szukaj na spotkaniach typu TransPoland gdzie prezentacją i promocją swoje usługi i produkty, albo poczytaj relacje z tych targów. Łatwo później o kontakt.

Profesjonalne to już trzeba odrobinę poświęcić czasu na szukanie. Polskich firm i ich ofert szukaj na spotkaniach typu TransPoland gdzie prezentacją i promocją swoje usługi i produkty, albo poczytaj relacje z tych targów. Łatwo później o kontakt.
 Profesjonalne to już trzeba odrobinę poświęcić czasu na szukanie. Polskich firm i ich ofert szukaj na spotkaniach typu TransPoland gdzie prezentacją i promocją swoje usługi i produkty, albo poczytaj relacje z tych targów. Łatwo później o kontakt.Re: Firma od przeprowadzek...
A ja wolę sobie sama wszystko popakować tak jak uważam i wysłać rzeczy kurierem. Już raz tak robiłam jak przeprowadzałam się do Anglii. Zapłaciłam nie dużo a paczki doszły szybciej niż ja sama tam dojechałam. Teraz będę z powrotem wracała do PL i znów zamierzam skorzystać z oferty http://www.eurospedycja.com/paczki-polska-anglia/ i nie przepłacać 

- 
				Tymoteusz1

- OSP (gm., woj.): Warszawa, Mazowieckie
Wiem, że takich firm na rynku jest sporo. Pojawia się jednak moje pytanie, czy to na pewno najlepsze rozwiązanie? Sam często korzystam z giełdy transportowej furgonetka, bo tam w ten sposób jestem w stanie oszczędzić spore pieniądze na przewozach. Warto właśnie w ten sposób zlecać swoje transporty, bo często wchodzą tam firmy, które mają wolne ładunki bus i moga przy okazji zabrać Wasze meble. Pomyślcie nad tym.