Jak pomalować ścianę?
- 
				rogerson
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Częstochowa, Śląskie
- Status: Offline
Jak pomalować ścianę?
W moim pokoju na jednej ścianie znajduje się fototapeta w klimatach morskich, kolor błękitny. Nie wiem jak pomalować pozostałe ściany, żeby wyglądało to estetycznie. Macie jakieś pomysły? Jakoś trudno mi dobrać do tego wszystkiego odpowiedni kolor. Propozycje?

Re: Jak pomalować ścianę?
Może jakieś żółte akcenty dobrze by się z tym komponowały?

- 

kubabrozek

Super, dzięki wielkie za sprawdzone porady  Na pewno się przydadzą
 Na pewno się przydadzą 

Na pewno się przydadzą
 Na pewno się przydadzą 
Żyjemy, aby walczyć jeszcze jeden dzień.
Sama nie wiem, pewnie poleciałabym w podobne barwy

- 
				odominde

- OSP (gm., woj.): gm., woj łódzkie
- Kontakt:
a ja chce zmienić kolor ściany na jaśniejszy. I nie wiem jak to zrobić by nie było prześwitów wcześniejszych kolorów (zielony i fioletowy).

[quote=""odominde""]a ja chce zmienić kolor ściany na jaśniejszy. I nie wiem jak to zrobić by nie było prześwitów wcześniejszych kolorów (zielony i fioletowy).[/quote]
to kup sobie duluxa easycare on bardzo dobrze kryje. ale dla pewności może kupić wcześniej tester i zobaczyć jak kolor wyjdzie. może trzeba będzie pomalować 2-3 razy jeśli schodzisz z mocno ciemnego koloru na bardzo jasny

to kup sobie duluxa easycare on bardzo dobrze kryje. ale dla pewności może kupić wcześniej tester i zobaczyć jak kolor wyjdzie. może trzeba będzie pomalować 2-3 razy jeśli schodzisz z mocno ciemnego koloru na bardzo jasny
- 
				Wandka

- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
A sama będziesz zajmowała się malowaniem ściany, czy wezwiesz fachowca? Jeśli sama, to pamiętaj, aby wcześniej odpowiednio taką ścianę przygotować. Jak to zrobić, możesz się dowiedzieć z artykułu na https://www.stukpuk.pl/blog/przygotowan ... -po-kroku/ - masz tam wszystko bardzo ładnie wytłumaczone krok po kroku, jak się do tego zabrać  A co do Twojego pytania, to postawiłabym również na jakiś odcień niebieskiego, może bardzo jasny błękit?
 A co do Twojego pytania, to postawiłabym również na jakiś odcień niebieskiego, może bardzo jasny błękit?

A co do Twojego pytania, to postawiłabym również na jakiś odcień niebieskiego, może bardzo jasny błękit?