Problem – otwieranie zamków w Warszawie

Strażak po godzinach

Topic author
genek
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Problem – otwieranie zamków w Warszawie

Post autor: genek »

Mieszkam w Warszawie i mam pytanie do osób, które korzystały z usług pogotowia zamkowego. Jak wygląda w praktyce otwieranie zamków w Warszawie? Czy naprawdę można liczyć na przyjazd w ciągu 15–20 minut? Ostatnio zgubiłem klucze i zastanawiam się, co będzie lepsze – wymienić zamek czy poprosić o jego otwarcie? Obawiam się trochę o ceny, bo w dużym mieście bywa różnie. No i czy trzeba coś specjalnego przygotować, np. dokumenty? Chciałbym wiedzieć, zanim zdecyduję się na telefon.

taty

Re: Problem – otwieranie zamków w Warszawie

Post autor: taty »

Ja korzystałem z usług otwieranie zamków w Warszawie i byłem bardzo zadowolony. Faktycznie, przyjechali do mnie w 20 minut od telefonu, a to była niedziela wieczorem. Wszystko zrobili profesjonalnie, bez uszkodzeń. Ceny są jasno określone – np. otwarcie samochodu od 190 PLN, otwarcie sejfu od 290 PLN. Ja dodatkowo zdecydowałem się na wymianę wkładki, która kosztowała od 120 PLN, i teraz mam spokój. Ważne, żeby mieć przygotowany dokument potwierdzający własność mieszkania albo umowę najmu. Fachowcy są bardzo mili, wszystko tłumaczą i nie ma żadnych ukrytych kosztów.

Topic author
genek

Re: Problem – otwieranie zamków w Warszawie

Post autor: genek »

Dobrze, że są firmy, które działają całą dobę, bo takie sytuacje zdarzają się najczęściej wieczorem albo w nocy.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat