1 % podatku
-
Topic author - Posty: 53
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
1 % podatku
Witam
Dostaliście już w tym roku informacje ile udało wam się zebrać za rok 2015. Bo u mnie jakoś cicho
Dostaliście już w tym roku informacje ile udało wam się zebrać za rok 2015. Bo u mnie jakoś cicho
-
- OSP (gm., woj.): Ochotnicza Straż Pożarna Płociczno
- Kontakt:
Re: 1 % podatku
Ruszyło się u was już coś ?
Witam. My już rozliczyliśmy nawet ten 1%. Informację mieliśmy po 20 listopada. Województwo Lubuskie. Może trzeba odezwać się do Zarządu Oddziału Wojewódzkiego OSP RP.
Witam
czy ktoś z łódzkiego dostał już info ile zebrał pieniążków w roku 2016?
czy ktoś z łódzkiego dostał już info ile zebrał pieniążków w roku 2016?
-
Podbijam pytanie odnośnie decyzji o środkach 1%. Wszyscy już macie? Długo to wszystko trwa w tym roku. Woj. łódzkie - jeszcze nie mam.
-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
Łódź jeszcze nie dostała. Dzisiaj napisałem maila do Sekretariatu ZOSP RP - może należy ich bombardować ? 

Hm... Ja też z łódzkiego i już dawno dostaliśmy info i pieniądze. Termin rozliczenia mieliśmy do końca września...
Feniks pisze:Hm... Ja też z łódzkiego i już dawno dostaliśmy info i pieniądze. Termin rozliczenia mieliśmy do końca września...
to było za wcześniejszy rok podatkowy.
byłem w tygodniu u nich w biurze na strażackiej w łodzi i powiedzieli mi że oni jeszcze nie dostali rozliczenia od US.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Bechcice gm.Lutomiersk woj.Łódzke
Prezes dostał z Łodzi numer do oddziału bodajże w Skierniewicach i faktycznie po telefonie tam okazał O się że pieniądze są ale pewna partia polityczna się doczepila co my z ta kasa robimy i niestety przez te kontrole wszystko się przyciąga .
-
- OSP (gm., woj.): Świętokrzyskie KONIEC ŚWIATA
Kto wam takie głupoty gada że pieniedzy nie ma ??
Pieniądze z 1 % były już w październiku badź listopadzie a zakupy robi się do końca roku czyli do 31 grudnia
Chyba że każdy biuro terenowe ma inne zasady ??
Ale wątpie .....
Pieniądze z 1 % były już w październiku badź listopadzie a zakupy robi się do końca roku czyli do 31 grudnia

Ale wątpie .....
-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
W łódzkim zawsze było tak, że za poprzedni rok podatkowy kwota była podana w miesiącach październik/listopad i trzeba było ją wykorzystać do końca, ale roku kolejnego.damiano20 pisze:Kto wam takie głupoty gada że pieniedzy nie ma ??
Ale wątpie .....
Za rok podatkowy 2015 do tej pory nikt nie dostał informacji, jakimi środkami będzie dysponował

-
- OSP (gm., woj.): wręczyca, śląskie
Zadzwon sobie do sklepu zosp właściwego miejscowo i zapytaj ile macie do wykorzystania.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Brańszczyk ( gm. Brańszczyk , woj. Mazowieckie ).
- Kontakt:
I nadal cisza na temat środków z 1% dla osp woj. Mazowieckie??
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"
-
Witam, dostaliśmy informacje w czwartek. Małopolska