Dermokosmetyki
-
Topic author - Posty: 664
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Dermokosmetyki
Używacie dermokosmetyków? Ja jakiś czas temu odkryłam, że doskonale sprawdzają się one do pielęgnacji cery problematycznej czy przesuszonej skóry ciała. Od jakiegoś czasu kupuję dermokosmetykido twarzy i ciała i jestem naprawdę zachwycona ich działaniem. Przy regularnym stosowaniu szybko widać zmianę w wyglądzie cery. Ja miałam bardzo przesuszoną skórę na twarzy ale odkąd stosuje dopasowane do mojej cery dermokosmetyki problem zniknął. Skóra jest lepiej odżywiona, dobrze nawilżona a makijaż trzyma się znacznie dłużej.
Re: Dermokosmetyki
cześć, ja od dawna używam dermokosmetyków do pielęgnacji twarzy. Nie miałam jak ty problemu ze suchą skórą, natomiast u mnie co chwile pojawiały się wypryski. Wcześniej stosowałam jakieś zwykłe kosmetyki do cery trądzikowej, ale nie wiele pomagały. Dopiero jak zaczęłam używać specjalnych toników i kremów do certy trądzikowej i problematycznej to problem zaczął stopniowo znikać. Wiadomo, że nie da się doprowadzić skóry do ładnego wyglądu w kilka dni, ale przy regularnym stosowaniu dopasowanych dermokosmetyków można po kilku tygodniach zauważyć różnicę. Ja teraz używam tylko takich produktów do twarzy, bo nie chcę by problem trądziku wrócił.
-
- Status: Offline
A kojarzycie może firmę Swederm? Bo tam nie tylko właśnie możecie kupić bardzo dobre dermokosmetyki, ale i naturalne produkty do robienia makijażu... Ja właśnie planuję u nich kupić chociażby rozświetlacz, ale również i puder matujący, i kilka innych jeszcze rzeczy....
Jeśli mają dobry skład, to czemu nie
też szukam czegoś odpowiedniego dla swojej cery bo jest bardzo wrażliwa i ma skłonność do alergii...
Mam własny salon kosmetyczny, więc wybór kosmetyków jest dla mnie bardzo odpowiedzialny, ponieważ kupuję kosmetyki nie tylko dla siebie, ale także dla moich klientów.