Jakie to sa według Was nowoczesne schody wewnętrzne??
-
Topic author - Posty: 664
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Jakie to sa według Was nowoczesne schody wewnętrzne??
Jakie to sa według Was nowoczesne schody wewnętrzne?? Co musza zawierac, aby takie byly?? Z jakich materialow musza byc wykonane? Zapraszam do chwalenia sie swoimi schodami, albo marzeniami swoich schodow wewnetrznych, w tym temacie.
Re: Jakie to sa według Was nowoczesne schody wewnętrzne??
mi się marzyły schody szklane ale jakoś szybko zrezygnowałam z tego pomysłu. Wybrałam nowoczesne schody wewnętrzne z oferty firmy http://www.schodyjaszczuk.pl/galeria/schody-nowoczesne/ . Wykonują oni schody drewniane według pomysłów klientów lub zaprojektowane przez nich. Schody tworzą przy użyciu najlepszych i najtrwalszych gatunków drewna dzięki czemu służą one przez długie lata i zachowują długo ładny wygląd.
A mi zawsze najbardziej będą podobały się schody drewniane. Niezależnie od tego, jaka akurat będzie moda - bądź co znaczy "nowoczesne"
Dlatego moim zdaniem najlepsze miejsce, do którego możecie się udać w sprawie schodów to stolarnia kraków. Oni na pewno Wam doradzą w tej kwestii.

Jak dla mnie kwintesencją nowoczesnych schodów wewnętrznych jest połączenie drewna i szkła. Takie balustrady szklane wrocław podobają mi się zdecydowanie najbardziej i myslę, że sprawdzą się w każdym wnętrzu. Wykonane z mocnego, hartowanego szkła najwyższej jakości. Są solidne i wytrzymałe a przy tym prezentują się świetnie.
-
- OSP (gm., woj.): ochotnicza straż pożarna chojnice
Z granitu i tylko w tego. Schody pięknie będą się prezentować do końca waszego życia, nie wymagają impregnacji, wytrzesz mokrym mopem i błyszczą. My zamawialiśmy stopnie w zakładzie kamieniarskim (p.Kowalczyk ze Skierniewic) i wyszło o połowę taniej niż w sklepie-zakładzie zajmującym się stricte schodami kamiennymi.
-
- OSP (gm., woj.): Wrocław Wrocław
Mówiąc o nowoczesnych rozwiązaniach na pewno warto zwrócić uwagę na schody dywanowe . Można je znaleźć np. w ofercie Schody Gaździcki. Co ważne, prezentują się niesamowicie, a dodatkowo są bardzo eleganckie. Ich minimalistyczny styl sprawdzi się doskonale zarówno w tradycyjnych, jak i nowoczesnych wnętrzach. Zresztą zobaczcie na stronie producenta, jak atrakcyjnie wyglądają;).
Niedawno w jednym z marketów budowlanych widziałam schody do wnętrz, które wg mnie są nowoczesne. Konstrukcja zrobiona ze stali, stopnie z drewna dębowego ale najlepszy wg mnie był spiralny kształt - poszperałam w sieci i znalazłam dokładnie taki sam model tutaj: https://atriumshop.eu/schody-krecone-wewnetrzne/15-atrium-solo-vertical.html. Może dla niektórych tego typu schody nie do końca będą wygodne ale mi się podobają. Po wakacjach planujemy gruntowny remont domu i postanowiliśmy z mężem, że zorganizujemy sobie takie schody. Tym bardziej, że można je poskładać samemu więc oszczędzi się na ekipie montażowej.
-
- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
Mi szczerze powiedziawszy najbardziej podobają się schody z paneli podłogowych. Gdybym mieszkała w domu z piętrem, to na pewno bym się na takie zdecydowała 

Uważam że trzeba stawiać na sprawdzone rozwiązania i dlatego wybierz drewno bo to świetny budulec i pięknie się prezentuje. Oczywiście drewno wymaga odpowiednich zabezpieczeń i tu przyda się oferta tego producenta https://www.altax.pl/blog/drewniane-schody Zapewniają najlepsze lakiery, impregnaty czy farby w atrakcyjnych cenach. Dzięki ich produktom drewno nie utraci swoich właściwości oraz będzie należycie zabezpieczone na lata.