Rolety Kraków - Żaluzje Kraków - Plisy Kraków - SOLAR Kraków

Strażak po godzinach

Topic author
Mixonik
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): gmina tczew woj pomorskie
Kontakt:
Status: Offline

Rolety Kraków - Żaluzje Kraków - Plisy Kraków - SOLAR Kraków

Post autor: Mixonik »

SOLAR Kraków to firma oferująca szeroki wachlarz rozwiązań w zakresie osłon okiennych, takich jak rolety, żaluzje, plisy i moskitiery. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i zaawansowanym technologiom, firma zapewnia swoim klientom produkty, które nie tylko chronią przed słońcem i insektami, ale także podkreślają estetykę wnętrz. SOLAR Kraków dba o to, aby każde zlecenie było realizowane z najwyższą starannością, a profesjonalna obsługa i dokładny montaż zapewniają długotrwałą satysfakcję użytkowników. Firma zyskuje coraz większe uznanie wśród mieszkańców Krakowa, oferując rozwiązania dopasowane do potrzeb każdego klienta.

Rolety Kraków - Żaluzje Kraków - Plisy Kraków - Moskitiery - SOLAR Kraków
Strona internetowa: Rolety Kraków - Żaluzje Kraków - Plisy Kraków - Moskitiery - SOLAR Kraków
Telefon: 126542626
Adres: Stanisława Klimeckiego 14B, 30-706 Kraków
Poniedziałek 09:00–18:00
Wtorek 09:00–18:00
Środa 09:00–18:00
Czwartek 09:00–18:00
Piątek 09:00–18:00
Sobota 09:00–13:00
Niedziela: zamknięte
NIP: 6781317136

Agniecha89r

Re: Rolety Kraków - Żaluzje Kraków - Plisy Kraków - SOLAR Kraków

Post autor: Agniecha89r »

Mnie się podobają rolety materiałowe. Poznań takie oferuje na https://rolostyl.pl/oferta/rolety-wewne ... terialowe/
i u nas się dobrze sprawdzają. Wcześniej chciałam żaluzje, ale jednak rolety bardziej mi się podobają wizualnie. Pozdrawiam
Awatar użytkownika

Tenesy

Re: Rolety Kraków - Żaluzje Kraków - Plisy Kraków - SOLAR Kraków

Post autor: Tenesy »

Warto też sprawdzić rolety od firmy Roltex z Wrocławia, bo u mnie osobiście sprawdziły się doskonale. Wyglądają rewelacyjnie i łatwo je dopasować do wyglądu danego pomieszczenia.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat