Jak zacząć z Avon i czy warto zostać przedstawicielem?

Strażak po godzinach

Topic author
taty
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Jak zacząć z Avon i czy warto zostać przedstawicielem?

Post autor: taty »

Hej wszystkim! Ostatnio coraz częściej widzę reklamy Avonu i zaczęłam się zastanawiać, czy warto zostać ich przedstawicielem. Podobno można mieć nawet 30% zniżki na kosmetyki i dostać prezenty przy pierwszym zamówieniu. Kuszące! Ale zastanawiam się, jak to wygląda w praktyce. Czy trzeba mieć dużo znajomych, żeby coś zarobić? Czy to bardziej opłaca się dla własnego użytku niż dla biznesu? Jak wygląda zamawianie i dostawa? No i czy ktoś z Was próbował i mógłby podzielić się doświadczeniem? Chciałabym spróbować, ale nie wiem, czy warto się angażować. Czekam na Wasze opinie! :)

genek

Re: Jak zacząć z Avon i czy warto zostać przedstawicielem?

Post autor: genek »

Ja właśnie działam z Avonem już kilka miesięcy i powiem Ci, że nie żałuję ani trochę. Na początku też miałam wątpliwości, ale wszystko ogarnęłam bardzo szybko. Najlepiej zacząć od rejestracji na stronie Avonok.pl, tam masz wszystko jasno opisane. Od razu dostajesz dostęp do zniżek, zamkniętych promocji i informacji o prezentach przy pierwszym zamówieniu. Nie musisz mieć setki znajomych – możesz zamawiać tylko dla siebie i już na tym oszczędzasz. A jeśli z czasem ktoś z rodziny albo znajomi się zainteresują, to tylko plus. Zamawianie jest bardzo proste, możesz wybrać dostawę do punktu odbioru albo kurierem, i często bywa darmowa.

Topic author
taty

Post autor: taty »

Dzięki za konkretne info – zaraz sobie wejdę na Avonok.pl i poczytam więcej. Fajnie wiedzieć, że nie trzeba być od razu jakimś mega sprzedawcą. Ja głównie szukam dobrych cen na kosmetyki, a jak jeszcze są prezenty i promocje, to tym lepiej!

Wandka
OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie

Post autor: Wandka »

Ja również chcę zostać konsultantką avon, ponieważ słyszałam, że można na tym naprawdę bardzo dobrze zarobić. A akurat bardzo lubię ich kosmetyki, więc ta dodatkowa zniżka jest dla mnie bardzo kusząca ;)
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat