Pozyskanie auta
-
Topic author - Posty: 12
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Pozyskanie auta
witam jesteśmy jednostką o wielkich aspiracjach i chcieli byśmy pozyskać autko od naszych sąsiadów za miedzy!
chodziło by nam o samochód conajmniej z przednim napędem ponieważ mamy wokół siebie dużo lasów,pól rolnych i również gazownie! Ostatnio na naszym terenie zaczeły sie często palić stogi ze słomą jak również latem bardzo często lasy dlatego też chodzi nam o napędy na przednią oś!!!
Chcieli byśmy pozyskać takie auto czy jest taka możliwość w formie darowizny lub za niewielką opłatą?
czekamy na pomoc !
chodziło by nam o samochód conajmniej z przednim napędem ponieważ mamy wokół siebie dużo lasów,pól rolnych i również gazownie! Ostatnio na naszym terenie zaczeły sie często palić stogi ze słomą jak również latem bardzo często lasy dlatego też chodzi nam o napędy na przednią oś!!!
Chcieli byśmy pozyskać takie auto czy jest taka możliwość w formie darowizny lub za niewielką opłatą?
czekamy na pomoc !
Re: Pozyskanie auta
Musicie podpisać umowe partnerską. Najlepiej zapytaj w odziale powiatowym. U nas w gorach gdzie są bardzo trudne warunki terenowe idealnie sprawdza się Jeep Cheeroke 4.0.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Częstochowa
- Kontakt:
Warto nawiązywać kontakty nawet międzynarodowe. W końcu pomoc potrzebującym nie zna granic...
Studia podyplomowe katowice okazały się jednym z lepszych wyborów w życiu. Nie podziewałem się, że tak szybko znajdę studia wyższe katowice i to tak blisko domu.
-
U nas też raz w taki sposób właśnie udało się pozyskać samochód. Warto było 

-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Co pozyskaliście??strazaksam90 pisze:U nas też raz w taki sposób właśnie udało się pozyskać samochód. Warto było
-
A jaki ?strazaksam90 pisze:U nas też raz w taki sposób właśnie udało się pozyskać samochód. Warto było
-
- OSP (gm., woj.): Babice, woj, małopolskie
Napiszcie, jak udaje się Wam pozyskać samochody. Nam znowu w tym roku gmina odmówiła pieniędzy na zakup, musimy coś wymyślic.
-
- OSP (gm., woj.): Kielce, świętokrzyskie
Ale jak to odmówiła? Dała jakieś sensowne argumenty chociaż ?
-
- OSP (gm., woj.): Zator, woj, małopolskie
Nie wiem, jak to było u Felka - ale my w tym roku też dostaliśmy gminy wielkie... nic. Uzasadnienie?... A jakież może być? "Brak wystarczających środków". Inna rzecz, że mamy u nas też jednostkę zawodową, no i tam idą największe pieniądze. My staraliśmy się o nowy (albo lepszy) samochód, bo mamy problemy z zaopatrzeniem w wodę, teren nie jest objęty wodociągami i zero hydrantów.
-
- OSP (gm., woj.): Lebieźnica, woj. sląskie
Skąd ja to znam... My mamy ciągłe boje o każde pieniądze, o środki na samochód staramy się piąty czy czwarty rok, już nie pamiętam, z jednakowym (żadnym) skutkiem.
Myślę, że pozyskanie samochodu innymi drogami jest jedynym rozwiązaniem dla takich biednych gmin jak nasza.
Myślę, że pozyskanie samochodu innymi drogami jest jedynym rozwiązaniem dla takich biednych gmin jak nasza.
-
- OSP (gm., woj.): 6575634534534365464234
- Kontakt:
Domyślam sie że boje o lepsze pozycje i pieniądze występują wszędzie :>
-
- OSP (gm., woj.): OSP MediFast Prywatne Pogotowie
Dobry wieczór, ja aktualnie mam do sprzedania ambulans pożarniczy w pełni wyposażony pod zespół ,,S''. Lada dzień zamieszczę ogłoszenie.
Jędrzej
Jędrzej
Witam. Czy ktoś może posiada adres strony , gdzie łopatologicznie jest opisane krok po kroku wszystko odnośnie nawiązania współpracy z jednostką z Niemiec ? Chciałbym pozyskać auto sprzęt wycofywany przez nich. Proszę info na priv. Musze uruchomić jednostkę, która jest 50 lat za murzynami.
-
- OSP (gm., woj.): 741258962587413534
Umowa partnerska to oblig w tym przypadku.
-
- OSP (gm., woj.): Siedliszcze koło Wieprza
My również chcielibyśmy dostać jakichś nowy samochód, jesteśmy młoda ekipa i również marzy nam się konkretny pojazd:)
Pozdrawia ciepło:)
Pozdrawia ciepło:)