Witam
zapisałem się do straży(OSP) ,planuję wyjechać na szkolenie ,ale to za jakiś czas...
do szkoleń jeszcze trochę czasu ,więc szukam informacji (jakiś linków) które mogłyby mi się przydać w mojej przygodzie ze strażą,chodzi mi o to co powinien wiedzieć strażak - budowę sprzętu ,zasady postępowania w akcji i udzielanie pierwszej pomocy ,gdzie tego szukać?jakieś linki?byłbym wdzięczny ;)
Pozdrawiam
Piotrek
informacje dla początkującego strażaka
-
Topic author - Posty: 4
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: informacje dla początkującego strażaka
Najlepiej kup sobie książkę ABC Strażaka Ochotnika jak najmłodsze wydanie
A poza tym na pierwszym szkoleniu na Strażaka Ratownika zaczną od podstaw i wszystkiego cie nauczą i wytłumaczą.

!!!_MŁODY_!!!
cześć ,
wielkie dzięki za odpowiedź ,szukam tej książki ,nie mogę jej jednak nigdzie znaleźć(na allegro ani w google nic nie ma ),nie wiesz gdzie ją mogę dostać?
wielkie dzięki za odpowiedź ,szukam tej książki ,nie mogę jej jednak nigdzie znaleźć(na allegro ani w google nic nie ma ),nie wiesz gdzie ją mogę dostać?
To co masz za googlepiotrk pisze:nie mogę jej jednak nigdzie znaleźć(na allegro ani w google nic nie ma

Poza tym można je kupić w sklepach przy chyba wszystkich Oddziałach Wojewódzkich ZOSP . Wytrwałości w szkoleniu życzę

Jajakobyły