Strona OSP Bębło
-
Topic author - Posty: 5
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Bębło, Małopolskie
- Status: Offline
Strona OSP Bębło
Witam.
Serdecznie zapraszamy na stronę internetową naszej jednostki - http://www.beblo.osp.org.pl.
Czekam na wszelkie pozytywne komentarze jak i na krytykę dzięki której będę mógł usprawnić działanie, wygląd, oraz informację zawarte na stronie.
Pozdrawiam.
Daniel Janus.
OSP Bębło.
Serdecznie zapraszamy na stronę internetową naszej jednostki - http://www.beblo.osp.org.pl.
Czekam na wszelkie pozytywne komentarze jak i na krytykę dzięki której będę mógł usprawnić działanie, wygląd, oraz informację zawarte na stronie.
Pozdrawiam.
Daniel Janus.
OSP Bębło.
-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Re: Strona OSP Bębło
Fajnie zrobione, przede wszystkim czytelnie. Dobrze dobrane kolory ( bardzo popularne jest łączenie na siłę czarnego i czerwonego co bardzo męczy oko, a u Was bardzo dobrze - biel z czerwienią). Fajne zdjęcia w nagłówku.
Jakbym miał się do czegoś doczepić to może zakładka Nabór: Ten kask wklejony w paincie... weź go trochę obrób, chociaż "paluszkiem" w GIMP-ie i będzie git. Aaa i usuń te "odrywanki" na dole, bo z monitora to nikt sobie nie urwie
Generalnie 5+/6 jedna z lepszych jakie widziałem. Sam ją robiłeś? Jeżeli tak to w czym, jeśli to nie tajemnica

Jakbym miał się do czegoś doczepić to może zakładka Nabór: Ten kask wklejony w paincie... weź go trochę obrób, chociaż "paluszkiem" w GIMP-ie i będzie git. Aaa i usuń te "odrywanki" na dole, bo z monitora to nikt sobie nie urwie

Generalnie 5+/6 jedna z lepszych jakie widziałem. Sam ją robiłeś? Jeżeli tak to w czym, jeśli to nie tajemnica

Starszy sikawkowy
-
Dzięki za opinie.
Kask właśnie robiłem w photoshopie ale nie jestem bardzo dobrze obeznany i zrobiłem na tyle na ile mogłem, ale spróbuję jeszcze poprawić.
Te odrywanki na dole były robione, dlatego że to drukowaliśmy i wieszaliśmy w szkole, faktycznie do strony to jest niepotrzebne i mogę to usunąć
Oczywiście, że nie jest tajemnicą jak strona została zrobiona. Wszystko bazuje na Joomla! 1.5, wgrany szablon nie pamiętam już jaki ale było dużo dostosowywania pod nasze potrzeby.
Joomla! jest banalna w obsłudze i jeżeli choć trochę zna się na html to nie ma problemu później z obróbką szablonu i zoptymalizowaniem strony.
Pozdrawiam
Kask właśnie robiłem w photoshopie ale nie jestem bardzo dobrze obeznany i zrobiłem na tyle na ile mogłem, ale spróbuję jeszcze poprawić.
Te odrywanki na dole były robione, dlatego że to drukowaliśmy i wieszaliśmy w szkole, faktycznie do strony to jest niepotrzebne i mogę to usunąć

Oczywiście, że nie jest tajemnicą jak strona została zrobiona. Wszystko bazuje na Joomla! 1.5, wgrany szablon nie pamiętam już jaki ale było dużo dostosowywania pod nasze potrzeby.
Joomla! jest banalna w obsłudze i jeżeli choć trochę zna się na html to nie ma problemu później z obróbką szablonu i zoptymalizowaniem strony.

Pozdrawiam

-
- OSP (gm., woj.): busko zdroj swietokrzyskie
- Kontakt:
witaj a nie mialeś problemow z rozszerzeniami w joomla?
-
- OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
Czy mógłby mi druh wytłumaczyć sposób zrobienia slide show w joomli w headerze? Chodzi o ów zmiany zdjeć na górze w htmlu i css. Z góry bardzo dziękuje proszę o odpowiedź na maila mirage_19@o2.pl
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
-
Z rozszerzeniami problemy na pewno jakieś miałem (stronę robię już od jakiegoś czasu, tylko długo nie była aktualizowana), teraz nie pamiętam jakie. Zazwyczaj wystarczy przekopać się przez pliki css i html coś podmienić, coś zmienić i wszystko śmiga 

-
- OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
Właśnie problem polega na tym jak mam USer 3 to nie moge zmienić jego lokalizacji na Header zeby był u góry chciałbym podobnie jak wy mieć slideshow na górze
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
-
To już trzeba w plikach css i html szablonu ustawić żeby pozycja header 3 była tam gdzie chcemy
----
Ale to nie forum o joomli, jakby ktoś miał jakieś pytania to zapraszam na gg: 4003477
----
Ale to nie forum o joomli, jakby ktoś miał jakieś pytania to zapraszam na gg: 4003477