deweloper
- 
				gnuu
Topic author - Posty: 347
 - https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
 - OSP (gm., woj.): malopolska polskawolska
 - Status: Offline

deweloper
Hej, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z inwestycjami Home Invest? Widzę, że mają kilka nowych projektów w Warszawie – zastanawiam się, jak to wygląda z jakością wykonania i terminowością.

- 
				zarowa
 - OSP (gm., woj.): jasielsko, małopolskie

Re: deweloper
Z tego, co wiem, Home Invest działa już długo i ma sporo ukończonych projektów. Opinie w sieci są różne, ale wiele osób chwali kontakt z biurem sprzedaży i jakość wykończenia części wspólnych. Zawsze warto pojechać na miejsce i zobaczyć, jak wyglądają wcześniejsze inwestycje, bo to daje najlepszy obraz, jak firma podchodzi do szczegółów.

- 
				lula
 - OSP (gm., woj.): małopolskie, miejscowość trąbki

Jeśli chcesz coś aktualnego, to wg mnie najlepiej zerknąć na Enklawę Ursynów – Home Invest stawia tam całkiem kameralne osiedle z dobrą komunikacją i zielonym otoczeniem. Poza tym Ursynów to wygodna lokalizacja, szczególnie jeśli ktoś pracuje w centrum albo na Mokotowie.

- 
				gnuu
Topic author - Posty: 347
 - OSP (gm., woj.): malopolska polskawolska

Super, dzięki za konkret! Właśnie zależy mi na spokojnym miejscu z dobrym dojazdem, więc Ursynów brzmi sensownie. Poczytam jeszcze opinie i podjadę zobaczyć teren. Dzięki za podpowiedzi wszystkim!