WITAM!!!
ZAPRASZAM DRUCHÓW ZAINTERESOWANYCH MONTAŻEM SYSTEMÓW MOBILIZACJI I POWIADAMIANIA GSM DLA OCHOTNICZYCH STRAŻY POŻARNYCH. INSTALUJĘ SYSTEMY KTÓRE SĄ ALTERNATYWĄ DLA SYSTEMU SELEKTYWNEGO WYWOŁANIA GDYŻ OPRÓCZ FUNKCJI WYZWALANIA SYRENY ALARMOWEJ CZY WYSYŁANIA SMS W CZASIE ALARMU MÓJ SYSTEM JEST BOGATSZY O ROZBUDOWANE FUNKCJE AUTOMATYKI JUŻ W WERSJI PODSTAWOWEJ. JEŚLI CHODZI O KONKRETY, M.IN. JAKIE SĄ MOŻLIWOŚCI OFEROWANEGO SYSTEMU, ORAZ ILE TO KOSZTUJE- TAKICH INFO UDZIELĘ ZAINTERESOWANYM NA MAILA. DOSTOSUJĘ OFERTĘ DO KONKRETNYCH POTRZEB. ZDRADZĘ TYLKO ŻE W PORÓWNANIU DO TEGO CO JEST AKTUALNIE NA RYNKU MÓJ SYSTEM CENOWO WYPADA NAPRAWDĘ PRZYZWOICIE.
JEŚLI MACIE PANOWIE JAKIE KOLWIEK PYTANIA CZY WĄTPLIWOŚCI- PO PROSTU PYTAJCIE. TO NIC NIE KOSZTUJE A LEPIEJ DOBRZE SIĘ UPEWNIĆ NA CO PRZEZNACZAMY PIENIĄDZE ZAMIAST KUPOWAĆ OD RAZU TO CO KTOŚ NAM PODSTAWIA POD NOS...
OFERUJĘ TAKŻE WYKONYWANIE SYSTEMÓW TELETECHNICZNYCH (INSTALACJI ALARMOWYCH, CCTV, KONTROLI DOSTĘPU...)
OFERTA SKIEROWANA GŁÓWNIE DO OSP Z WOJEWÓDZTWA PODKARPACKIEGO. ROZMAWIAM TYLKO Z CHĘTNYMI DO SKORZYSTANIA Z MOICH USŁUG. NIE POMAGAM MAJSTERKOWICZOM ANI KONKURENCJI.
POZDRAWIAM,
DOMINIK, FIRMA DOMI-TRONIK NR. TEL. 669335297, mail: dominik.sliwa@o2.pl
ZAUTOMATYZOWANY SYSTEM MOBILIZACJI DLA JEDNOSTEK OSP!!!
-
Topic author - Posty: 12
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Kuryłówka, podkarpackie
- Kontakt:
- Status: Offline
ZAUTOMATYZOWANY SYSTEM MOBILIZACJI DLA JEDNOSTEK OSP!!!
Ostatnio zmieniony ndz 13 lut 2011, 12:42 przez dominiktdk, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ZAUTOMATYZOWANY SYSTEM MOBILIZACJI DLA JEDNOSTEK OSP!!!
DSP można podłączyć do alarmu, ustawić włączanie sprężarki, otwieranie drzwi garażowych itp. itd. Co potrafi twój system czego nie da się zrobić z DSP? Jak PSK może uruchomić ten system?
-
- Kontakt:
Przede wszystkim na wspomniany przez Ciebie system nie każdego stać. Z tego co mi wiadomo to na DSP mogą sobie przede wszystkim pozwolić te jednostki które otrzymają jakieś tam pieniądze z gminy tudzież powiatu. Ja robiłem już swój system dla jednostki OSP która zainwestowała wlasne pieniądze więc to już chyba samo przez siebie mowi że cena jest "do przeskoczenia".
A może inaczej: Co byś chciał zrobić na DSP a są z tym trudności? Jeśli nawet faktycznie DSP spełni wszystkie Twoje oczekiwania, to zapraszam do negocjacji ile za to samo wyjdzie u mnie...
A może inaczej: Co byś chciał zrobić na DSP a są z tym trudności? Jeśli nawet faktycznie DSP spełni wszystkie Twoje oczekiwania, to zapraszam do negocjacji ile za to samo wyjdzie u mnie...
-
- Kontakt:
ZAPRASZAM NA STRONĘ STRONĘ: http://alarmrzeszow.cba.pl/osp.php