Znam kilka gmin, kóre ju¿ to wprowadzi³y wcze¶niej. Na forum ju¿ od dawna rozmawiamy o dobrych i z³ych stronach takich rozwi±zañ (pagery, przystawki GSM). Osobi¶cie po namysle w przysz³ym tygodniu instalujê u siebie w OSP terminal GSM firmy Robotec. Wiem, ¿e pagery s± skuteczniejsze, ale ich cena i to ¿e w jednej kieszeni telefon a w drugiej pager mnie odstraszy³o. W s±siedniej jednostce ju¿ ten terminal dzia³a bardzo sprawnie. W firmie mo¿na nawet wypo¿yczyæ sobie ten sprzêt do przetestowania a potem zakupiæ. Gdyby kto¶ by³ zainteresowany to podajê namiary. Cena terminalu ok. 900 z³ a monta¿ mo¿na wykonaæ samemu. Trzebiatów zap³aci³ chyba z telefonami te 4000 ?
 Znam kilka gmin, kóre ju¿ to wprowadzi³y wcze¶niej. Na forum ju¿ od dawna rozmawiamy o dobrych i z³ych stronach takich rozwi±zañ (pagery, przystawki GSM). Osobi¶cie po namysle w przysz³ym tygodniu instalujê u siebie w OSP terminal GSM firmy Robotec. Wiem, ¿e pagery s± skuteczniejsze, ale ich cena i to ¿e w jednej kieszeni telefon a w drugiej pager mnie odstraszy³o. W s±siedniej jednostce ju¿ ten terminal dzia³a bardzo sprawnie. W firmie mo¿na nawet wypo¿yczyæ sobie ten sprzêt do przetestowania a potem zakupiæ. Gdyby kto¶ by³ zainteresowany to podajê namiary. Cena terminalu ok. 900 z³ a monta¿ mo¿na wykonaæ samemu. Trzebiatów zap³aci³ chyba z telefonami te 4000 ?Pozdrawiam
Krzysztof
Podajê adres firmy:
Grzegorz Wróblewski
Robotec Zabrze
tel/fax: (032) 271-15-52 od 9 do 17
kom. 501-09-22-66
info@robotec.pl

pozdro
 pozdro
 /
 /