Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.
Witam mam takie pytanie składanie ssawnej ile to zajmuje waszym druhom mi i mojemu koledze (17 lat) 21 sekund :/ wiem słabo ale taki mamy sprzęt :/
z góry dziękuje
kolego kamilujma spinacie w tyle chyba bez klucz, a w ile spinacie z kluczami ???
a może jakiś filmik dodasz waszego sporządzania lini ssawnej? bedzie bardziej wiarygodne
Pozwolę odpowiedzieć sobie w imieniu Kamila Ujmy. Filmik dostępny jest w wątku: http://www.zosprp.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=4160re , zresztą cały wątek dotyczy nowego rekordu Polski w Ćwiczeniu bojowym, w wykonaniu jednostki OSP Cisie.
ten filmik możecie sobie zachować do kroniki osp.
dla mnie jak i dla innych kolegów na forum będzie to udowodnione jeśli będzie filmik samej ssawnej bez reszty, a dokładnie to mechanik i oczywiście rota II i tylko oni na głównym planie
Dokładnie zgadzam się z kolegom witan ssawna zaprezentowana przez Osp Cisie była spinana bez kluczy i kolega może sobie mówić co chce ale na filmie to widać .
Widzę kolegów aż zazdrość aż zżera że ktoś dobre wyniki osiąga... po prostu ściska Was bo wiecie że takich wyników nie osiągniecie. A kolega Kamil by Wam to udowodnić umieści filmik by Wam to udowodnić... chociaż dla mnie nie ma czego bo to widziałem na własne oczy. pozdrawiam.
Witam kolegów, a ja mam takie pytanko skoro zawody wojewódzkie według kalendarza odbywają się w 2014 roku, to kiedy są do nich eliminacje - wygrana na powiatowych w 2013r?
Nie dodam filmiku ssawnej:P my ta technikę modyfikowaliśmy przez lata ciężkiej pracy. W temacie dotyczącym naszego rekordu dodałem zdjęcie na którym widoczne są KLUCZE podczas spinania linii ssawnej