Ogłoszenia
-
Topic author - Posty: 571
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
- Status: Offline
Ogłoszenia
Kto jest za tym żeby moderatorzy wprowadzili obowiązkowy szablon przy składaniu oferty np. sprzedaży??
Czyli chodzi mi o to żeby od razu w pierwszym poście był dokładny opis przedmiotu, zdjęcia i ewentualnie cena.
Kto mnie popiera niech się dopisze do tego tematu bo ja osobiście mam dość już czytać każdy dzień posty typu: "Wyślij mi zdjęcia na maila" ;/.
Czyli chodzi mi o to żeby od razu w pierwszym poście był dokładny opis przedmiotu, zdjęcia i ewentualnie cena.
Kto mnie popiera niech się dopisze do tego tematu bo ja osobiście mam dość już czytać każdy dzień posty typu: "Wyślij mi zdjęcia na maila" ;/.
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek
-
- OSP (gm., woj.): OSP Gogolewo / gm. Dębnica Kaszubska / woj. Pomorskie
Re: Ogłoszenia
Dokładnie jestem tego samego zdania. A tematy które by nie stosowały się do "Wzoru" od razu były usuwane i autor otrzymywał by ostrzeżenie.
---- EDIT kamil237 Kto umie edytować to nie będzie nabijał postów... a temat bardzo dobry... bo to już wkurza... więc chyba jak każdy napiszę 1 post czy jest za czy przeciw temu pomysłowi to nic się nie stanie
---- EDIT kamil237 Kto umie edytować to nie będzie nabijał postów... a temat bardzo dobry... bo to już wkurza... więc chyba jak każdy napiszę 1 post czy jest za czy przeciw temu pomysłowi to nic się nie stanie

Ostatnio zmieniony czw 22 gru 2011, 22:06 przez michal_393, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Słuszna uwaga - Jestem za.
-
- OSP (gm., woj.): Złożeniec gmina Pilica
Ja tez popieram.
I tym sposobem zrodził nam się kolejny nabijacz postów. Tylko tym razem zamiast "proszę o zdjęcia na xxx@xxxx" mamy posty w stylu "jestem za" które i tak nic nie zmienią.
Więc...
JESTEM ZA!
Więc...
JESTEM ZA!

Syrena wyje a ja jeszcze tutaj?!
-
- OSP (gm., woj.): Cała Polska, śląskie
Słuszna uwaga, popieram pomysłodawce...
Dobry pomysł tylko czy będzie zastosowany. Jestem za.
-
- OSP (gm., woj.): Kuźnica Grabowska
ja także jestem za!
-
- OSP (gm., woj.): Strzebieszew,Domaniewice,Łódzkie
Popieram
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
-
Jestem za
-
- OSP (gm., woj.): Hubenice-Kozłów(Gręboszów,małopolskie)
i przyszedł czas na reformę...( w sumie potrzebną i ułatwiającą życie forumowiczów
). Oczywiście jestem za

-
- Kontakt:
również popieram, bo nawet jak ktoś pisze że wyśle na maila to nie zawsze wysyła, już kiedyś poruszyłem ten temat ale bez odzewu,
więc teraz zwracając się do modów, jesli mają za dużo roboty, to niech dodadzą kogoś kto będzie mógł usuwać posty tylko w tym dziale nie trzymające reguły czyli: brak opisu, zdjęcia i ceny. Bo to jest męczące jak sie wchodzi i czyta "jak w temacie fotki dla zainteresowanych" i dziesiatki wyslij na xxx@xxx, a na wiekszosci for to jest standard fotka + cena, bo mało kto kupuje coś po samym opisie.
więc teraz zwracając się do modów, jesli mają za dużo roboty, to niech dodadzą kogoś kto będzie mógł usuwać posty tylko w tym dziale nie trzymające reguły czyli: brak opisu, zdjęcia i ceny. Bo to jest męczące jak sie wchodzi i czyta "jak w temacie fotki dla zainteresowanych" i dziesiatki wyslij na xxx@xxx, a na wiekszosci for to jest standard fotka + cena, bo mało kto kupuje coś po samym opisie.
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Popieram- bardzo dobry pomysł!!!