Od miesiąca zajmuje sie tworzeniem MDP w naszej jednostce i powstał pomysł startu w OTWP. Nie mam żadnego doświadczenia więc zwracam się poprzez forum o pomoc do Was. Czy ma ktoś gotowe materiały, w jaki sposób organizujecie nauke do turnieju? Czy tylko podczas zbiórek czy częściej? Pewnie doświadczonym opiekunom MDP te pytania wydadzą się tendencyjne ale musze jako s wystratować
 Mam materiały do pytan na turniej tegoroczny ale jest tego tak dużo ze potrzebuje wskazówek na co zwrócić szczególną uwagę.
 Mam materiały do pytan na turniej tegoroczny ale jest tego tak dużo ze potrzebuje wskazówek na co zwrócić szczególną uwagę.Z góry dziękuję za okazana pomoc.

. Czytasz mu pytanie, jeśli nie wie - wtedy czytasz możliwe odpowiedzi, jeśli dalej nie wie- robicie to razem "na logikę". Później tłumaczysz. Jeżeli sam nie wiesz, pomiń odpowiedź i przejdźcie do następnego. Na koniec każdego spotkania, szukasz pytań na które nie odpowiedzieliście, rozdzielasz zadania poszukania odpowiedzi (również sobie daj kilka pytań) i na następny raz zaczynacie od tego co znaleźliście.
. Czytasz mu pytanie, jeśli nie wie - wtedy czytasz możliwe odpowiedzi, jeśli dalej nie wie- robicie to razem "na logikę". Później tłumaczysz. Jeżeli sam nie wiesz, pomiń odpowiedź i przejdźcie do następnego. Na koniec każdego spotkania, szukasz pytań na które nie odpowiedzieliście, rozdzielasz zadania poszukania odpowiedzi (również sobie daj kilka pytań) i na następny raz zaczynacie od tego co znaleźliście.