Kupię Aparaty Auer

Topic author
firefighter
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Kupię Aparaty Auer

Post autor: firefighter »

Witam
Jestem zainteresowany kupnem aparatów oddechowych marki MSA AUER z przeglądami i paszportami w dobrej cenie.
Nie bardzo stać naszą jednostkę na nowe, ale może u kogoś się znajdą w dobrej cenie.
Zapraszam na priv lub mateusz-sattler@wp.pl lub gg 40485890
Pozdrawiam i czekam na propozycje.
Ostatnio zmieniony śr 01 lut 2012, 14:54 przez firefighter, łącznie zmieniany 1 raz.
STRAŻ to dla niektórych 5 liter, dla mnie to całe życie
Awatar użytkownika

Artur
OSP (gm., woj.): Stary Brus, lubelskie
Kontakt:

Re: Kupię Aparaty Auer

Post autor: Artur »

Komendant Gminny, Sekretarz Zarządu Powiatowego ZOSP RP
Zapraszam na: http://www.stary-brus.osp.org.pl/ i http://osp-starybrus.blog.onet.pl/

kulek44
OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom

Post autor: kulek44 »

Jeśli druh,kolega nastawia się na kupno aparatów polecam bardziej kupno Dragera niz Auera.Mogę podać to na przykładzie mojej jednostki...Mamy 10 letnie dragery 2x oraz 2x MSA Auer. Auery otrzymaliśmy prawie 3 lata temu po uczestniczeniu w pożarze hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim. Jakiś tydzień temu mieliśmy przegląd wszystkich 4 aparatów z czego dragery przeszły bez zarzutu natomiast jednego z Auerów czeka serwisowanie.Dodam że Auery były może użyte 3 albo 4 razy.
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo

jemal

Post autor: jemal »

jak to się mówi w każdym stadzie trafi się czarna owca... może jakaś wada fabryczna ja u siebie mam auery już 10 lat i nie mam z nimi żadnych problemów :):)

PERLA
OSP (gm., woj.): Rzeplin, Żórawina, dolnośląskie
Kontakt:

Post autor: PERLA »

Są do sprzedania 2 szt. Auerów za kwotę 3,5 tys. zł. Rok produkcji 2006 tylko bez aktualnych badań. Podaje nr do osoby, która posaida aparaty 605-961-755.

karol1118

Post autor: karol1118 »

Może nie w tym miejscu z tym pytaniem ale mam problem bo prawdopodobnie zaginal nam paszport od jednego aparatu co należy zrobić w takiej sytuacjii . ?
Piękniejszy od ciszy jest tylko dźwięk syreny

kulek44
OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom

Post autor: kulek44 »

Wydaje mi się że chyba należy zgłosić się do serwisu aparatu z zapytaniem o wyrobienie nowego.
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat