1. Urz±dzenie aktualnie kosztuje 950 z³ w najbardziej rozbudowanej wersji tzn. z do³±czon± s³uchawk± "centralk±" i akumulatorem niezbêdnym w przypadku braku zasilania. Oczywi¶cie mo¿esz pogadaæ z Panem Wróblewskim, szefem firmy o rabaciku
 Gwarantujê, ¿e siê dogadacie, bo to firma przyjazna stra¿akom !!!
 Gwarantujê, ¿e siê dogadacie, bo to firma przyjazna stra¿akom !!!2. Terminal standardowo nie posiada zasilania dodatkowego w przypadku braku pr±du, gdy¿ wykorzystuje zasilanie akumulatorowe wbudowane w przystawce DSP. Wiêc jest zbêdne. Wiem jednak, ¿e firma pomy¶la³a i o tych OSP co przystawek nie posiadaj±. Wtedy mo¿na zakupiæ rozbudowan± wersjê (z akumulatorkiem) która przewiduje brak napiêcia.
Jak widzisz firma pomy¶la³a o wszelkich ewentualno¶ciach. Je¶li chodzi o monta¿ to mo¿na go wykonaæ samemu, gdy¿ ostatnia wersja terminala posiada nowe gniazda przygotowane do podpiêcia przystawek DSP. W takiej sytuacji monta¿ bêdzie tendencyjnie prosty.
Najlepiej jak zadzwonisz do firmy i wspólnie dopasujecie jak± wersjê zamontowaæ w Twojej OSP. Gdyby i okoliczne Jednostki te¿ siê zobowi±za³y kupiæ to pewnie i cena by³aby ni¿sza przy wiêkszym zamówieniu

Pozdrawiam
Krzysztof

I dlatego nikt mnie nie namówi na Platana, kiedy terminal Roboteca dzia³a równie sprawnie i nie martwiê siê podczas eksploatacji. Zanim siê zdecydujecie na zamontowanie przystawki GSM zastanówcie siê  i pos³uchajcie dobrych rad
 I dlatego nikt mnie nie namówi na Platana, kiedy terminal Roboteca dzia³a równie sprawnie i nie martwiê siê podczas eksploatacji. Zanim siê zdecydujecie na zamontowanie przystawki GSM zastanówcie siê  i pos³uchajcie dobrych rad  Terminal ten sprawdza sie znakomicie dzieki temu nasze wyjazdy do roznych zdarzen są jeszcze szybsze
 Terminal ten sprawdza sie znakomicie dzieki temu nasze wyjazdy do roznych zdarzen są jeszcze szybsze  Z tego co wiem, to nie.
  Z tego co wiem, to nie.