Poszukaj sobie w na zdjęciach jak stoją obok siebie.

Pozdrawiam.

Zauważ druhu , że na forum nie da rady postawić ich obok siebie , uważam , że cm jednak są bardziej wiarygodne . Moją intencją nie było się droczenie z druhem a ewentualne przekazanie informacji na temat samochodów forumowiczom . Do Bocaru niby po co mam dzwonićmiro61 pisze:Wystarczy postawić te samochody razemi zobaczysz różnice, a nie liczyć centymetry.
Poszukaj sobie w na zdjęciach jak stoją obok siebie.a jeżeli dalej nie wierzysz Dzwoń do BOCARu to jest numer:691 969 488.
Pozdrawiam.
Jęśli chodzi o miejsce w kabinie to ja twierdze , że w Atego jest więcej miejsca niż w MANie weż też pod uwagę , że Atego ma w kabinie aparaty powietrzne które są umieszczone w specjalnym przetłoczeniu dzięki temu nie zabierają miejsca i siedzi się normalnie u mnie w KP jest Man co ma w kabinie aparaty jest mało miejsca no i ławka do siedzenie jest bardzo krótka przez to , że są zamontowane aparaty.banan998 pisze:ja bym wybrał MAN-a. Ma więcej miejsca w kabinie. jest bardziej przestrojniejszy. lepszy napęd i takie tak. byłem na targach w Kielcach i porównywałem te dwie marki samochodów, fakt BOCAR nie wystawiał MAN-a tylko MERCEDESA jakoś tam ciasno było. mamy STARA 244 skarosowanego w BOCARZE w2006 roku i powiem wam że jest wiecej miejsca w kabinie niż w MERCEDESIE. proponuję pojechać na targi SAWO ( Ratownictwa i Pozarnictwa) do POZNANIA 24-26.04.2012 i tam wtedy można porównać sobie kilka marek firm i zabudów.
Kolego a może coś więcej?evolution998 pisze:My mamy mercedesa Nie Polecam !!!!!! Najlepsze auta robi Wawrzaszek
miro61 pisze:banan998 jeśli byłeś w Kielcach!!! to pewno zauważyłeś MANa obok Mercedesa obydwa z BOCARu, Ten MAN jest obecnie u mnie w OSP.
Może się ktoś wypowie kto użytkuje Atego czy ma problemy z kabiną czy mu gdzieś przecieka i piszczy ? Mało miejsca na nogi przez skos ? hmm powiem wam tak jutro zmierzę ile jest w manie a ile w atego to zobaczymy aż sam jestem ciekaw jaki będzie wynikbanan998 pisze:miro61 pisze:banan998 jeśli byłeś w Kielcach!!! to pewno zauważyłeś MANa obok Mercedesa obydwa z BOCARu, Ten MAN jest obecnie u mnie w OSP.
tak kolego stał MAN obok MERCEDESA. przepraszam. dodam jeszcze że MERCEDES nie robi kabin jednomodułowych tylko trzeba dostawkę zrobić i są z nimi problemy, bo gdzieś przecieka to piszczy.
czester0 pisze:Odnośnie napędów w Atego - przełącznik na 0 - napęd przód 30% tył 70% jak przełczysz na 1 to masz 50/50 jest jeszcze blokada mostu.