Sprzedam Ubranie Bojowe
-
Topic author - Posty: 3
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Sprzedam Ubranie Bojowe
Witam mam na sprzedaż ubranie bojowe ubrane tylko raz na jednej akcji cena około 400 zł . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/771 ... 4e251.html zdjęcie niestety więcej informacji nie posiadam
Ostatnio zmieniony pn 20 lut 2012, 19:54 przez Bori1807, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Re: Sprzedam Ubranie Bojowe
podaj typ model i zdjęcia tylko na forum żeby nie było że chce ten lub tamten i zaraz 120 postów w jednej sprawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
I super że jest zdjęcie, przynajmniej wiadomo że to jakieś poniemickie ciuchy bez kwitka CNBOP...
Starszy sikawkowy
z tego co wiem ludzie w tym jeżdżą nie ma żadnych problemów
-
- Kontakt:
Zgadza się, bo te ubrania często są dużo lepszej jakości niż chociażby "brzezinki" ale gdy coś się stanie to jest problem, "bo ubranie nie miało atestu..."
Starszy sikawkowy
-
- OSP (gm., woj.): OSP Wielkopolska
Nie bardzo kumam ten cały CNBOP. Dla mnie to tylko wyciąganie kasy w majestacie prawa, bo nikt Mi nie wmówi, że np ubranie Rosenbauera nie spełnia wszystkich wymagań wg norm europejskich skoro ma wszystkie atesty ale u nas MUSI być osobno "przebadane" i kasa "musi" się zgadzać. 

Ja właśnie też nie a chcem sprzedać szybko ten mundur ponieważ kasy potrzebuję a leży on już jakieś 2-3 lata
-
- Kontakt:
Kolego, Ameryki nie odkryłeś, bo to powszechny sposób "dojenia" skarbu państwa. A dotacje na sprzęt ze związku? Dlaczego ceny są tak zawyżane? Kolejny powód: ubezpieczenie. Jeżeli przystąpisz do akcji w "nieregulaminowym" umundurowaniu to zapomnij o ubezpieczeniu, a dowódca niech szuka sobie prawnika. Wiem, że nasze prawo jest chore, większość z nas to wie, ale 460 ludzi w Warszawie ma to w d.pie że my wiemy...Misza13 pisze:Nie bardzo kumam ten cały CNBOP. Dla mnie to tylko wyciąganie kasy w majestacie prawa
Starszy sikawkowy