Spodnie do munduru
-
Topic author - Posty: 679
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
- Status: Offline
Spodnie do munduru
Witam.
Potrzebuje 2 pary spodni od munduru wyjściowego. Jedne starego typu, takie trochę jaśniejsze, drugie normalne gabardyna ciemna.
Dzięki
Potrzebuje 2 pary spodni od munduru wyjściowego. Jedne starego typu, takie trochę jaśniejsze, drugie normalne gabardyna ciemna.
Dzięki
Starszy sikawkowy
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Re: Spodnie do munduru
WUS Brzeziny albo ........ może to głupio zabrzmi---rynek--- ja osobiście tam dokupiłem spodnie identyko jak orygonał a oryginał miałem z Brzezin (tylko z czasem troszkę się przestały w pasie dopinać)

Ten sam problem mam z tym dopinaniem
ale to tak jest jak się dużo ćwiczy 

STAR POWER
-
- OSP (gm., woj.): Ochotnicza straż Kraków
w firmie wus spokojnie mozna dokupić spodnie. gorzej jest jak jest troche starszy mundur bo gabardyna ma różne odcienie. ja dokupowałem do swojego munduru bryczesy. normalnie różnicy nie widać ale pod światłem lekko ciemniejsze są spodnie
-
Topic author - Posty: 679
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Właśnie tu jest problem, ten mundur ma swoje lata, ale jest w przyzwoitym stanie i spokojnie ktoś mógłby go nosić. Jest jaśniejszy niż dzisiejsze mundury. A tak w ogóle, to mundur na szczupłego o wzroście ok 188.samstrazak87 pisze:gorzej jest jak jest troche starszy mundur
Dzięki
Starszy sikawkowy
-
- Kontakt:
ja do swojego kupowałem takiego typu ( bo oryginalny rozmiar z WUS to jak na słonia szyja), http://allegro.pl/spodnie-proste-z-lamp ... 89444.html krawcowa rozpruła, odpruła pasek zeszyła i jak ta lala, troszke pod światło widac delikatna różnice ale przynajmniej są dobrze skrojone.