czy jest otwarta MDP albo czy będzie.
-
Topic author - Posty: 5
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
czy jest otwarta MDP albo czy będzie.
Witam.
Pierwszy raz tu jestem , a na dodatek pisze na laptopie i mogę się pomylić w pisaniu.
Czy prowadzicie MDP ? albo czy będziecie ?
Czy wyjeżdżacie z poza biwlska białego ?
Pierwszy raz tu jestem , a na dodatek pisze na laptopie i mogę się pomylić w pisaniu.
Czy prowadzicie MDP ? albo czy będziecie ?
Czy wyjeżdżacie z poza biwlska białego ?
Re: czy jest otwarta MDP albo czy będzie.
Rozumiem, ze jesteś tutaj pierwszy raz ale czy mógłbyś sprecyzować do kogo to pytanie zadajesz? Na tym forum są strażacy z całej Polski 

STAR POWER
-
Do osoby z bielska białego z osp .Lokalizacja : Dolno śląskie,Bielsko biała,OSP . Najlepiej z ośiedla karpackiego w kamienicy.
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
a nie prosciej jest isc do jednostki i zapytac?krzysiek123 pisze:Do osoby z bielska białego z osp .Lokalizacja : Dolno śląskie,Bielsko biała,OSP . Najlepiej z ośiedla karpackiego w kamienicy.
-
Prościej tylko rodzice mnie nie puszczają .
-
A ile masz lat?krzysiek123 pisze:Prościej tylko rodzice mnie nie puszczają .
Nie wiem jak jest w OSP, do której chcesz dołączyć, ale u nas bez pisemnej zgody rodziców nie możesz zostać przyjętym. Najlepiej weź rodziców i odwiedź OSP z nimi. Niech zobaczą, że (mam nadzieję) tam nie gryzą.
-
15.
oni pójda ze mną do osp tylko nie pószczą mnie do kamienicy aby znaleźć osp, bo jak ja chce isc to oni mają inny plan na dzien. Już od 1 miesuaca prosze i nic. sory za ortografie.
oni pójda ze mną do osp tylko nie pószczą mnie do kamienicy aby znaleźć osp, bo jak ja chce isc to oni mają inny plan na dzien. Już od 1 miesuaca prosze i nic. sory za ortografie.
-
http://www.ospkamienica.pl/ < tu masz stronę internetową tej jednostki.krzysiek123 pisze:15.
Co do ortografii to poczytaj tutaj: http://bykom-stop.avx.pl/czymsprawdzac.html ; unikniesz w przyszłości wielu kompromitujących zdarzeń a i czytający będą się mniej denerwować. Od razu mówię to nic nie kosztuje.