Zmiana Kierowcy

Wszelkie sprawy dotyczące Straży Pożarnych od strony prawnej.

Topic author
haszki
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Zmiana Kierowcy

Post autor: haszki »

Witam, mam taki mały problem zarząd osp chce zmiany kierowcy ponieważ nie pasuje do nich pod względem: dbam o wszystko jednak nie wypije i jak się spotkają alkoholowe organizowane przez prezesa w remizie to odmówię sprzątnięcia po nich mam duże poparcie u radnych który są z okolic i miejscowości, komendanta gminnego jednak moje myśli są w Osp służę kilka dobrych lat przejąłem ją po kierowcy który odszedł ze świata jednak on wspominał (Uważaj na prezesa rób swoje i żeby wszystko było sprawne czyste oraz gotowe do kolejnych działań ). Prezes oraz członkowie zarządu są znani przez gminę jako osoby lubiące wypić jednak sam postanowiłem zrezygnować ale mamy nową remizę i nie chcę aby praca gminy poszła na marne a osp było jedna wielką świetlicą dla alkoholików. Nowego kierowce którego proponuje prezes jest chłopak, który nie posiada szkolenia kierowców osp, jest to zwykły kierowca który posiada prawo jazdy kategorii D jak się nie mylę. Jak to zrobić, że ja zostawię to a kierowca przejmie który nie ma wszystkich papierów.

slawek.998
Status: Offline

Re: Zmiana Kierowcy

Post autor: slawek.998 »

Z kat. D może jeżdzić autobusem a nie wozem bojowym , poza tym to gmina zatrudnia kierowce a jeżeli piszesz że masz tam poparcie to niedaj się i powalcz troche.Powodzenia.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat