co z recertyfikacją???
-
Topic author - Posty: 13
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
co z recertyfikacją???
Czy ktoś z was wie gdzie można znaleźć wykaz Firm, które posiadają uprawnienia do przeprowadzenia recertyfikacji KPP??? niestety musimy sami zadbać o wyszkolenia z kwalifikowane pierwszej pomocy i nie wiemy od czego zacząć....
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Re: co z recertyfikacją???
Jak bylem na kursie to byly 3 osoby, ktore sie recertyfikowaly. Mysle wiec, ze kazda firma ktora organizuje kursy kpp ma tez kursy recertyfikacyjne.
a jaka firma Was szkoliła??? fajnie to zrobili???ile Was to kosztowało???
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Witam. Czy wiecie coś na temat firmy FALCK MEDYCYNA?? Czy oni też prowadzą takie kursy??
U nas szkolenie przeprowadzała firma Vimed z Piotrkowa Trybunalskiego za darmo w ramach pieniędzy unijnych.
W województwie łódzkim jest wykaz na stronie Łódzkiego Urzędu Wojewódzkiego:
http://www.lodzkie.eu/page/1435,wydanie ... omocy.html
W województwie łódzkim jest wykaz na stronie Łódzkiego Urzędu Wojewódzkiego:
http://www.lodzkie.eu/page/1435,wydanie ... omocy.html
http://www.rat-med.com.pl/
Ta firma robiła u nas kurs+recertyfikacja. Z tego co wiem jeżdżą po całym kraju. Wystarczy udostępnić świetlice w OSP zebrać grupę ludzi i kurs w cyklu weekendowym zrobiony. U nas byli ludzie z OSP+ nasza świetlica+ ludzie z WOPR i inni zainteresowani odbyciem kursu. Poszło gładko i bez problemów.
Ta firma robiła u nas kurs+recertyfikacja. Z tego co wiem jeżdżą po całym kraju. Wystarczy udostępnić świetlice w OSP zebrać grupę ludzi i kurs w cyklu weekendowym zrobiony. U nas byli ludzie z OSP+ nasza świetlica+ ludzie z WOPR i inni zainteresowani odbyciem kursu. Poszło gładko i bez problemów.
-
- OSP (gm., woj.): Puńców (goleszów, śląskie)
nie wiem, czy to pewne, ale mają wprowadzić, lub już jest, że recyrtyfikację KPP będą mili tylko funkcjonariusze PSP, a dla OSP po 2 latach ponowny kurs. Bierze się do z prostego powodu, że w PSP mają na codzień doczynienia z taką pomocą medyczną a w przypadku OSP to raz na jakiś czas.
"Idę tam, gdzie wszyscy inni uciekają przed śmiercią."
-
Ja byłem prywatnie. Koszt 127 zł resztę płaciła UE. Jestem bardzo zadowolony.iwka823 pisze:a jaka firma Was szkoliła??? fajnie to zrobili???ile Was to kosztowało???
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
cinek998 pisze:http://www.rat-med.com.pl/
A jakie koszty i jeżeli były to kto je ponosił??
-
Tak naprawie to diabli wiedza jak powinno byc z ta recertyfikacja takowe kursy przechodziłem 4 razy i zawsze na zaświadczeniu pisało ważne 3 lata
obecnie otrzymałem zaświadczenie zgodnie z Ustawa o RM i posiadam tytuł RATOWNIKA wiec .......??????
C:\Documents and Settings\Comp\Ustawienia lokalne\temp\kwalifikowana_pierwsza_pomoc.pdf
Wiadomo ze należy sie szkolić i pogłębiać wiedze lecz sa pewne zasady może sie myle
obecnie otrzymałem zaświadczenie zgodnie z Ustawa o RM i posiadam tytuł RATOWNIKA wiec .......??????
C:\Documents and Settings\Comp\Ustawienia lokalne\temp\kwalifikowana_pierwsza_pomoc.pdf
Wiadomo ze należy sie szkolić i pogłębiać wiedze lecz sa pewne zasady może sie myle
-
No i tytuł masz ważny 3 lata.fajerman-1 pisze:Tak naprawie to diabli wiedza jak powinno byc z ta recertyfikacja takowe kursy przechodziłem 4 razy i zawsze na zaświadczeniu pisało ważne 3 lata
-
- OSP (gm., woj.): niebieszczany gm. sanok
witajcie
u nas na podkarpaciu jest bardzo fajna firma i do tego dziewczyny należą również do OSP- DREAM TEAM z Rzeszowa robią szkolenia w różnych stronach polski
u nas na podkarpaciu jest bardzo fajna firma i do tego dziewczyny należą również do OSP- DREAM TEAM z Rzeszowa robią szkolenia w różnych stronach polski
-
- OSP (gm., woj.): Lisów, Skołyszyn, podkarpacie
w malopolsce jest Lin-med z Limanowej. robili kurs i recertyfikacje dla powiatu jasielskiego. koszt recertyfikacji ok 350 pln pokryly UG.
-
- OSP (gm., woj.): Biadki GM kROTOSZYN WOJ WIELKOPOLSKIE
Nasi chłopacy byli w Kirach. Porażka totalna połowa grupy nie zdała egzaminów. Ja nie wiem czy byli tak słabo przygotowani czy egzaminatorzy tak kosili nie chce tego oceniać ale mowie jak było 

"Chociażbym chodził ciemną doliną,
zła się nie ulęknę,
bo Ty jesteś ze mną."
Psalm23
zła się nie ulęknę,
bo Ty jesteś ze mną."
Psalm23