Żuk w OSP

Ciekawostki i nowości sprzętowe oraz problemy dotyczące sprzętu używanego w Strażach Pożarnych.

Topic author
uka
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Żuk w OSP

Post autor: uka »

Czy są jeszcze Jedostki OSP zainteresowane zakupem oryginalnego pojazdu pożarniczego Żuk z 1997r, w bardzo dobrym stanie z przebiegiem około 20tyś km.? Moja jednostka planuje "sprzedaż" w związku z wymianą na iny lekki.
Pozdrawiam!

bobson
OSP (gm., woj.): MOSP Kowal gm. Kowal woj. kuj-pom

Re: Żuk w OSP

Post autor: bobson »

Ogloszenie to do dzialu ofert kupna sprzedazy. i tam napisz wszystko jak i co? podaj cene moze sie skusze

Topic author
uka

jak będzie już do sprzedaży to wiem gdzie go wystawić! na razie to chcę zobaczyć czy ktoś czymś takim jest zainteresowany

Fistach
OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska

Post autor: Fistach »

uka pisze:jak będzie już do sprzedaży to wiem gdzie go wystawić! na razie to chcę zobaczyć czy ktoś czymś takim jest zainteresowany
i po to też jest giełda. Napisanie w tamtym dziale do niczego nie zobowiązuje a już zwłaszcza jeśli piszesz, że chcesz tylko zobaczyć czy będzie zainteresowanie.

Topic author
uka

Fistach pisze:
uka pisze:jak będzie już do sprzedaży to wiem gdzie go wystawić! na razie to chcę zobaczyć czy ktoś czymś takim jest zainteresowany
i po to też jest giełda. Napisanie w tamtym dziale do niczego nie zobowiązuje a już zwłaszcza jeśli piszesz, że chcesz tylko zobaczyć czy będzie zainteresowanie.
rozumiem że na gieldzie się kupuje albo sprzedaje, a ja na razie nie chcę ani jednego jak i drugiego!
Awatar użytkownika

mario-1306
OSP (gm., woj.): Złożeniec gmina Pilica

Post autor: mario-1306 »

A ile za tego zuka chcecie?
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat