Do sprzedania moto-wentytlator wraz z przyczepką
-
Topic author - Posty: 478
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Długa Koscielna
- Status: Offline
Do sprzedania moto-wentytlator wraz z przyczepką
wraz z motowentylatorem firmy VEB BARKAS-WERKE karl-marx-stadt , TYP EL 308 na chodzie produkcja DDR - 1973r. silnik jedno cylindrowy w zestawie 10 rur regulowanych po 170 cm. każda . przyczepa rok prod 1972 wszystko w orginale CENAtyle co wentylator Skorpion H-22 --- kontakt przez PW lub naczelnik@spoko.pl identyczy jak ten agregat na http://www.youtube.com/watch?v=KZhJqn6i ... re=related
- Załączniki
-
- pozyskany sprzęt 021.jpg (146.45 KiB) Przejrzano 2227 razy
-
- pozyskany sprzęt 002.jpg (145.58 KiB) Przejrzano 2227 razy
-
- pozyskany sprzęt 001.jpg (132.54 KiB) Przejrzano 2227 razy
Ostatnio zmieniony pt 16 lis 2012, 18:12 przez GLM, łącznie zmieniany 4 razy.
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Re: Do sprzedania zabytkowa przyczepa
Post nie spełnia ogólnie przyjętych warunków zamieszczania ogłoszeń na forum, zawartych w instrukcjach "WZÓR OGŁOSZENIA".
Brak ceny
Brak ceny
Starszy sikawkowy
-
Topic author - Posty: 478
- OSP (gm., woj.): Długa Koscielna
Jest bezcenny ,okaz dla kolekcjonera , z tego co słyszałem to tylko w muzeum pożarnictwa można je spotkać taki w polsce ?seligow pisze:Post nie spełnia ogólnie przyjętych warunków zamieszczania ogłoszeń na forum, zawartych w instrukcjach "WZÓR OGŁOSZENIA".
Brak ceny
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Skoro bezcenny, to może wypadało by ją nieodpłatnie przekazać właśnie do jakiegoś muzeum, by przyszłe pokolenia strażaków mogły poznać kawałek historii...
Wiem, że niektórzy tak kombinują, "ile dasz" (najbardziej irytujące pytanie w handlu, na które jest jedna odpowiedź -
"do widzenia"), ale zauważ, że pod każdym postem w tym dziale, gdzie nie było zdjęcia/ceny zaraz lecą odpowiedzi podobne do mojej, co oznacza że inni forumowicze też tego nie akceptują.
Co do przyczepy, to może i jest to już rzadkość, ale znam wiele takich przykładów. Sam zajmowałem się kiedyś przyczepą (jej zdjęcia są gdzieś na forum) jeszcze fajniejszą od tej, bo miała zbiornik 1700l na sobie, kabinę na 8 os., sygnały świetlne i dźwiękowe, ponadto produkowaną ją jedynie 3-lata i nawet największe muzea pożarnictwa w Polsce nie potrafiły określić pochodzenia tego pojazdu (jedynie Pleszewskiemu Muzeum Pożarnictwa pomogło mi w identyfikacji za co jeszcze raz serdecznie dziękuję).
Wiem, że niektórzy tak kombinują, "ile dasz" (najbardziej irytujące pytanie w handlu, na które jest jedna odpowiedź -
"do widzenia"), ale zauważ, że pod każdym postem w tym dziale, gdzie nie było zdjęcia/ceny zaraz lecą odpowiedzi podobne do mojej, co oznacza że inni forumowicze też tego nie akceptują.
Co do przyczepy, to może i jest to już rzadkość, ale znam wiele takich przykładów. Sam zajmowałem się kiedyś przyczepą (jej zdjęcia są gdzieś na forum) jeszcze fajniejszą od tej, bo miała zbiornik 1700l na sobie, kabinę na 8 os., sygnały świetlne i dźwiękowe, ponadto produkowaną ją jedynie 3-lata i nawet największe muzea pożarnictwa w Polsce nie potrafiły określić pochodzenia tego pojazdu (jedynie Pleszewskiemu Muzeum Pożarnictwa pomogło mi w identyfikacji za co jeszcze raz serdecznie dziękuję).
Starszy sikawkowy
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
seligow pisze: Co do przyczepy, to może i jest to już rzadkość, ale znam wiele takich przykładów. Sam zajmowałem się kiedyś przyczepą (jej zdjęcia są gdzieś na forum) jeszcze fajniejszą od tej, bo miała zbiornik 1700l na sobie, kabinę na 8 os., sygnały świetlne i dźwiękowe, ponadto produkowaną ją jedynie 3-lata i nawet największe muzea pożarnictwa w Polsce nie potrafiły określić pochodzenia tego pojazdu (jedynie Pleszewskiemu Muzeum Pożarnictwa pomogło mi w identyfikacji za co jeszcze raz serdecznie dziękuję).
Dokładnie a ta przyczepa to była chyba od nas, racja Kamil??
Dokładnie taką przyczepę, z dokładnie takim wyposażeniem ma jedna z OSP w powiecie mrągowskim. I też chce się jej pozbyć. Więc jakaś wielka rzadkość to nie jest...
Ostatnio zmieniony ndz 28 paź 2012, 19:56 przez Marcin_75, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- OSP (gm., woj.): MOSP Kowal gm. Kowal woj. kuj-pom
Po poprawce ceny uwazam ze 7tys to troche sporo choc jak dla kolekcjonera wszystko mozliwe. zadzwon do krukowaika z brzescia kuj. ma swoje prywatne muzeum rolniczo-strazackie moze bedzie zainteresowany.