Wniosek do alkoholówki
-
Topic author - Posty: 18
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Porąbka śląskie
- Status: Offline
Wniosek do alkoholówki
Witam. Mam takie pytanie czy ktoś z was pisał wniosek do alkoholówki o doposażenia jednostki albo doposażenie świetlicy MDP. Bardzo bym prosił o jakieś wskazówki albo przykładowe wnioski. Z góry dzięki i pozdrawiam.
-
- OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
Re: Wniosek do alkoholówki
pierwszy raz slysze taka nazwe:P co to jest ta "alkoholowka" ?:P
-
Potoczna nazwa instytucji zajmującej się pomocą osobą po leczeniu w AA. Myślę że teraz już wiesz o co chodzi.
To chyba nie instytucja tylko fundusz w UG na cele działań antyalkoholowych... zazwyczaj zarządza nim ośrodek pomocy społecznej i jego wydatek ma zaplanowany na cały rok.
-
Możliwe że to sie tak nazywa. A czy ktos korzystal z tego w doposazeniu swietlicy MDP.
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
Ja korzystałem.mkos91 pisze:Możliwe że to sie tak nazywa. A czy ktos korzystal z tego w doposazeniu swietlicy MDP.

Musisz poczekać na ogłoszenie konkursu i napisać program.
Tu info z naszej strony => http://osp-wieclawice.pl/2012/02/ruszyl ... ieclawice/
-
Dzięki. Ale my już mamy świetlice wyposażona w meble, komputery ,bilard ,stol tenisowy itp. Chciałbym doposażyć świetlice w telewizor który by pomogl w nauce młodzierzy, puszczajac im filmy czy pokazslajdow. A mamy kogo uczyc bo posiadamy liczna MDP i DDP.
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
Czytaj ze zrozumieniem.mkos91 pisze:Dzięki. Ale my już mamy świetlice wyposażona w meble, komputery ,bilard ,stol tenisowy itp. Chciałbym doposażyć świetlice w telewizor który by pomogl w nauce młodzierzy, puszczajac im filmy czy pokazslajdow. A mamy kogo uczyc bo posiadamy liczna MDP i DDP.

"Musisz poczekać na ogłoszenie konkursu i napisać program..."
Jaki program napiszesz, to już zależy od Twojej wybujałej fantazji. Nazwij to Multimedialna, szkoleniowa czy jak tam chcesz świetlica i opisz w programie wszystko to co chcesz robić za kasę jaką masz szansę wyrwać. Ja pisałem o stoły, bo takowych nie mieliśmy.
-
- OSP (gm., woj.): Cegłów, mazowieckie
My tak co pół roku piszemy do GKRPAiN, średnio dostajemy po 500 zł, dobrze umotywowany wniosek i przechodzi bez problemów, ktoś ma jakieś pytania, zapraszam pomogę napisać wniosek
-
Możesz rozwinąć ten skrót GKRPAiN
-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
Gminna Komisja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych i Narkotykowychmkos91 pisze:Możesz rozwinąć ten skrót GKRPAiN
My do nich składaliśmy także pismo i będą opłacać prąd w świetlicy (mając grzejniki elektryczne trochę tego prądu się nazbiera).
-
- OSP (gm., woj.): Kuźnica Grabowska
ja pisałem o dofinansowanie do powiatowych zawodów, gdy organizowaliśmy i w ciągu tygodnia przyznali nam 600zł