ORLEN wspiera strażaków
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: ORLEN wspiera strażaków
Też już udało mi się zadzwonić i tak jak kolega pisze do końca przyszłego tygodnia będą rozpatrywali wnioski. Mają "multum pracy[...] zostaliśmy zasypani wnioskami.[...] Narazie mamy listę ale bardzo krótką. [...] Każdych z Państwa poinformujemy pisemnie o przyznaniu bądź nie przyznaniu dotacji. " Pani Barbara bardzo miła, odpowiadająca za projekt "Orlen wspiera strażaków" Proszą o cierpliwości ponieważ nie spodziewali się tylu wniosków.
-
Dostał ktoś już jakąś odpowiedź na temat przyznawanych dotacji ???
-
- OSP (gm., woj.): Bierna, Sulików, Dolnośląskie
http://www.orlendarserca.pl/
3 sek szukania....
3 sek szukania....
-
Ale jestes madry to chyba kazdy znajdzie chodzi mi o informacje czy sa juz przyznane. Jak ktos taka informacje ma to niech napisze a po co kazdy ma dzwonic i wypytywac sie co i jakRaku pisze:http://www.orlendarserca.pl/
3 sek szukania....
-
- OSP (gm., woj.): Bierna, Sulików, Dolnośląskie
Wystarczy kliknąć na zakładkę przyznane wsparcie...Ponadto jeżeli nie dostałeś informacji,na forum nikt się nie cieszy z przyznanej dotacji oraz na stronie Orlenu nie ma żadnego info to raczej oczywiste, że jeszcze nie przyznano dotacji.

Widocznie nie każdy może znaleźćAle jestes madry to chyba kazdy znajdzie chodzi mi o informacje czy sa juz przyznane

-
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
Skoro mają dużo wniosków to troszkę się to przeciągnie ale myślę że jak ktoś dostanie wiadomość od fundacji to się nią podzieli 

Bogu na chwałę, ludziom na pożytek
-
- OSP (gm., woj.): Kopojno (gm. Zagórów, woj. Wielkopolskie)
- Kontakt:
To może ja napiszę co wiem.
Wnioski zostały już rozpatrzone i powinno rozpocząć się już rozsyłanie decyzji (4500 więc trochę to może trwać).
Nie ma co szukać informacji czy wykazu na stronie powyżej ponieważ dotacje dla OSP nie przyznaje fundacja Orlenu a bezpośrednio Firma ORLEN. Dzwonić też tam nie ma po co bo nie można się dodzwonić. Trzeba czekać na pisemną informację o przyznaniu bądź nie dotacji.
Wnioski zostały już rozpatrzone i powinno rozpocząć się już rozsyłanie decyzji (4500 więc trochę to może trwać).
Nie ma co szukać informacji czy wykazu na stronie powyżej ponieważ dotacje dla OSP nie przyznaje fundacja Orlenu a bezpośrednio Firma ORLEN. Dzwonić też tam nie ma po co bo nie można się dodzwonić. Trzeba czekać na pisemną informację o przyznaniu bądź nie dotacji.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
A wiadomo ile wniosków rozpatrzono pozytywnie na te 4500 ??
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek
-
- OSP (gm., woj.): woj. małopolskie
Dziś się dodzwoniłem, wniosków było ok. 400 (w tamtym roku 120) niestety moja jednostka nie otrzymała dotacji
Dostałem także maila z potwierdzeniem że nie otrzymaliśmy wsparcia. Jak ktoś dostał jakieś odpowiedzi to proszę się chwalić
tymi dobrymi przede wszystkim
ile i na co jeśli to nie tajemnica 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
Witam,
Ja już dostałem odpowiedź na maila i niestety w tym roku darowizny nie dostaniemy
Ja już dostałem odpowiedź na maila i niestety w tym roku darowizny nie dostaniemy

"Bo tylko życie poświęcone innym jest warte przeżycia"
-
- OSP (gm., woj.): Gąbin - pow. płocki - woj. maz
Cos mi sie wydaje ze czeka mnie weekend w oczekiwaniu, bo na razie nic nie dostałem, więc wiadomość przyjdzie pewnie w pon dopiero 

-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Z nadzieją sprawdziłem maila ale... Może za rok się uda 

Starszy sikawkowy
U mnie też kicha, no ale już się w sumie przyzwyczaiłem że każdy odmawia 

-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
No u mnie w tym roku z Orlenu też nic... Może za rok...
Czy wszystkie "negatywy" zostały wysłane e-mailem i o jednej godzinie ? Bo ja jeszcze nie dostałem a nie sądzę, żebym dostał kase...