Witam kolegę z zaprzyjaznionego powiatu mam pytanko bo razem działamy na 42 kanale w tym samym powiecie i nasze jednostki są od daaawna w KSRG , patrząc na rozpiske krtptonimów naszego powiatu Mińskiego wydaje mi się że macie dwa pojazdy : GBA 2.5/16 o nr. operacyjnych 519-07 i GLBM 0,3/1 519-26 Czyżby wszystko sprzedalisce ? bedąc w KSRG ? a przejeżdżałem ostatnio do Siedlec i spojrzałem na waszą strażnicę to : piękne 3 szt drzwi elewacja , dach wszystko Niu ,więc coś mi tu nie hallomateusz23 pisze:Witam wszystkich druhówsłuchajcie mam do was kilka pytań jesteśmy nie dużą jednostką z gminy Kałuszyn woj. Mazowieckie koło Mińska Mazowieckiego jest nas 16 druhów z tego 9 przeszkolonych niestety nie mamy samochodu naszego Burmistrza nie stać niestety na samochód ani nowy ani używany zawsze ucieka od tematu albo obiecuje to na przyszłe lata nie dysponujemy dużymi pieniędzmi coś około 10 tys. zł ale drugie 10 ma nam dołożyć sponsor chcieliśmy kupić jakiegoś busa bo nic większego nie zmieścimy do naszego garażu ale ta suma pieniędzy to raczej za mało wyposażenie mamy w miare w tym roku zakupiliśmy pompe hondy, 8 hełmów, 4 wężę W 52 i 4 W 75, 6 mundurów koszarowych, 6 par butów bojowych, 8 pasów, 2 prądownice, 2 rozdzielacze i reszte sprzętu jaki posiadamy: piła do drewna stihl, pompa PO-5, wężę, toporki. wężę 110 ssące mundury bojowe, stare hełmy, rozdzielacze, prądownice itp. tylko brak samochodu
I teraz pytanie czy jest szansa na dofinansowanie przerobienia używanego busa? Czy za te pieniądze jest szansa kupić coś wmiare do jazdy?
Kolego, mateusz23 napisał ze śa małą jednostką z GMINY KAŁUSZYN, a nie z samego Kałuszyna...GLM pisze:Witam kolegę z zaprzyjaznionego powiatu mam pytanko bo razem działamy na 42 kanale w tym samym powiecie i nasze jednostki są od daaawna w KSRG , patrząc na rozpiske krtptonimów naszego powiatu Mińskiego wydaje mi się że macie dwa pojazdy : GBA 2.5/16 o nr. operacyjnych 519-07 i GLBM 0,3/1 519-26 Czyżby wszystko sprzedalisce ? bedąc w KSRG ? a przejeżdżałem ostatnio do Siedlec i spojrzałem na waszą strażnicę to : piękne 3 szt drzwi elewacja , dach wszystko Niu ,więc coś mi tu nie hallomateusz23 pisze:Witam wszystkich druhówsłuchajcie mam do was kilka pytań jesteśmy nie dużą jednostką z gminy Kałuszyn woj. Mazowieckie koło Mińska Mazowieckiego jest nas 16 druhów z tego 9 przeszkolonych niestety nie mamy samochodu naszego Burmistrza nie stać niestety na samochód ani nowy ani używany zawsze ucieka od tematu albo obiecuje to na przyszłe lata nie dysponujemy dużymi pieniędzmi coś około 10 tys. zł ale drugie 10 ma nam dołożyć sponsor chcieliśmy kupić jakiegoś busa bo nic większego nie zmieścimy do naszego garażu ale ta suma pieniędzy to raczej za mało wyposażenie mamy w miare w tym roku zakupiliśmy pompe hondy, 8 hełmów, 4 wężę W 52 i 4 W 75, 6 mundurów koszarowych, 6 par butów bojowych, 8 pasów, 2 prądownice, 2 rozdzielacze i reszte sprzętu jaki posiadamy: piła do drewna stihl, pompa PO-5, wężę, toporki. wężę 110 ssące mundury bojowe, stare hełmy, rozdzielacze, prądownice itp. tylko brak samochodu
I teraz pytanie czy jest szansa na dofinansowanie przerobienia używanego busa? Czy za te pieniądze jest szansa kupić coś wmiare do jazdy?
a może się myle ,może jest jeszcze jeden Kałuszyn w powiecie Mińskim ?
>>> http://www.kaluszyn.osp.org.pl/index.php?pid=3&show=5
Przepraszam przeoczyłem w czytaniu / przeoczyliśmy / nie brac pod uwagę tego postu nie dotyczy problemów " mateusz 23"artur_wyszonki pisze:Kolego, mateusz23 napisał ze śa małą jednostką z GMINY KAŁUSZYN, a nie z samego Kałuszyna...GLM pisze:Witam kolegę z zaprzyjaznionego powiatu mam pytanko bo razem działamy na 42 kanale w tym samym powiecie i nasze jednostki są od daaawna w KSRG , patrząc na rozpiske krtptonimów naszego powiatu Mińskiego wydaje mi się że macie dwa pojazdy : GBA 2.5/16 o nr. operacyjnych 519-07 i GLBM 0,3/1 519-26 Czyżby wszystko sprzedalisce ? bedąc w KSRG ? a przejeżdżałem ostatnio do Siedlec i spojrzałem na waszą strażnicę to : piękne 3 szt drzwi elewacja , dach wszystko Niu ,więc coś mi tu nie hallomateusz23 pisze:Witam wszystkich druhówsłuchajcie mam do was kilka pytań jesteśmy nie dużą jednostką z gminy Kałuszyn woj. Mazowieckie koło Mińska Mazowieckiego jest nas 16 druhów z tego 9 przeszkolonych niestety nie mamy samochodu naszego Burmistrza nie stać niestety na samochód ani nowy ani używany zawsze ucieka od tematu albo obiecuje to na przyszłe lata nie dysponujemy dużymi pieniędzmi coś około 10 tys. zł ale drugie 10 ma nam dołożyć sponsor chcieliśmy kupić jakiegoś busa bo nic większego nie zmieścimy do naszego garażu ale ta suma pieniędzy to raczej za mało wyposażenie mamy w miare w tym roku zakupiliśmy pompe hondy, 8 hełmów, 4 wężę W 52 i 4 W 75, 6 mundurów koszarowych, 6 par butów bojowych, 8 pasów, 2 prądownice, 2 rozdzielacze i reszte sprzętu jaki posiadamy: piła do drewna stihl, pompa PO-5, wężę, toporki. wężę 110 ssące mundury bojowe, stare hełmy, rozdzielacze, prądownice itp. tylko brak samochodu
a może się myle ,może jest jeszcze jeden Kałuszyn w powiecie Mińskim ?
>>> http://www.kaluszyn.osp.org.pl/index.php?pid=3&show=5