Witam bardzo serdecznie.
Zwracam się z prośbą o pomoc w ocenie sytuacji w której naruszono podczas zebrania sprawozdawczego statut mojej jednostki OSP oraz moje prawa jako członka OSP oraz Prezesa Zarządu OSP. Mianowicie , podzcas tegorocznego zebrania sprawozdawczego które się już u nas odbyło składałem swoje sprawozdanie z działalności Zarządu , w trakcie którego przedstawiłem oprócz pozytywnych aspektów działalności Zarządu te aspekty które stawiają Zarząd w trochę mniejszym świetle "FLESZY SUKCESU". Uwagi co do zachowania oraz form działania niektórych członków kierowałem jako Prezes na comiesięcznych spotkaniach Zarzadu w okresie conajmniej 6 miesięcy przed zebraniem. Ogół uwag oraz moja ocena pracy zarzadu została wyrażona poprzez odczytanie przeze mnie "Oświadczenia Prezesa Zarządu" które to Komisja Rewizyjna otrzymała 6 miesięcy wcześniej. Podczas Zebrania jw na przewodniczacego zebrania wybrano Komendanta Miejsko Gminnego OSP który prowadząc to zebranie naruszył pożądek zebrania a przez to zasady dobrego obyczaju i zachowania jakie niewątpliwie powinny w naszej organizacji być na pierwszym miejscu bo to dzieki nim jesteśmy oceniani przez pozostałych druhów na zebraniu. Jako prezes spełniłem swoją rolę ponieważ zarząd któremu przewodniczyłem przez pierwsze dwa lata kadencji dostał absolutorium od Walnego Zebrania . Cd w nowym wątku
NARUSZENIE PRAW CZŁONKA OSP NA WALNYM ZEBRANIU
-
Topic author - Posty: 7
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP piotrków tryb łódzkie
- Status: Offline
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Re: NARUSZENIE PRAW CZŁONKA OSP NA WALNYM ZEBRANIU
a po co ciąg dalszy w nowym wątku? Bo nie rozumiem?!
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
Re: NARUSZENIE PRAW CZŁONKA OSP NA WALNYM ZEBRANIU
a po coście wybierali komendanta na przewodniczącego ,nie było wybrać zaufanego człowieka z jednostki