KONIECZNE ZMIANY NA FORUM - OD ZARAZ!
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Zagościniec
- Status: Offline
Re: KONIECZNE ZMIANY NA FORUM - OD ZARAZ!
Nie, no nie wierzę szanowny administrator się pojawił. Kolego może byś zmienił moderatorów lub dał uprawnienia jeszcze kilku osobom. Wy tutaj rzadko zaglądacie a na prawdę trochę tutaj trzeba porządków zrobić.
pojawia sie i znika , a na forum już nie chce sie zaglądać 

-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
- Status: Offline
I znowu na forum SPAM a Administrator NIE MA. Ale co ciężko zrobić kogoś z nas moderatorem, co? Jakbym był już by tamto było usunięte, a tak...
Administratorze domyślam się (jeżeli się mylę proszę mnie poprawić) że jesteś pracownikiem (może informatykiem) Zarządu Głównego Związku Ochotniczych Straży Pożarnych RP. I tu oświadczam:NIKT nie chce zabrać Ci pracy, chcemy tylko normalnego (jak na XXI wiek przystało) forum, forum strażackiego, a nie forum dla reklam nie związanych ze strażą.
Zgłaszałem się kilka razy do pomocy, nie chcesz mojej pomocy przyjmij pomoc innych którzy także są chętni.
Ty jesteś pracownikiem i dostajesz pieniądze, my jesteśmy ochotnikami i robimy to za DARMO.
Administratorze domyślam się (jeżeli się mylę proszę mnie poprawić) że jesteś pracownikiem (może informatykiem) Zarządu Głównego Związku Ochotniczych Straży Pożarnych RP. I tu oświadczam:NIKT nie chce zabrać Ci pracy, chcemy tylko normalnego (jak na XXI wiek przystało) forum, forum strażackiego, a nie forum dla reklam nie związanych ze strażą.
Zgłaszałem się kilka razy do pomocy, nie chcesz mojej pomocy przyjmij pomoc innych którzy także są chętni.
Ty jesteś pracownikiem i dostajesz pieniądze, my jesteśmy ochotnikami i robimy to za DARMO.
Myślę, że ocenianie postów nie jest niezbędne. Moduł ocen pod phpBB3 działa średnio. Co do rang, to by na pewno urozmaiciło (może wzrosła by liczba tematów - za "darmo" by nie były pisane). Obrazki z rangami wgrywamy do folderu rank (w korzeniu, gdzie instalowano forum). Wyświetlą się w "Zarządzanie rangami", gdzie ustalamy czy jest ona specjalna (nie wpływa na nią liczba postów) czy zwykła. Jak zwykła, to określamy tylko nazwę i po ilu postach się pojawia przy profilu. Zgłaszam się na ochotnika do zaprojektowania i stworzenia wykazu rang tekstowych i graficznych (posiadam doświadczenie w tym zakresie
). Wystarczy napisać, a na pewno coś zaproponuję.
Co do spamów powinno wystarczyć wyłączenie botów w PA (o ile dobrze zrozumiałem rozmówcę wyżej). Po legendzie widać, że "buszują" (są plusy i minusy tego).
Rozbudowałbym też forum o większa liczbę działów i poukładał obecne zasoby. Na obecną chwilę upchnięto wszystko do Forum Dyskusyjnego. Bardzo dobrze znam system phpBB3, więc służę radą i pomocą w razie potrzeby.
Pamiętajmy, że wielkie litery oznaczają krzyk. Krzykiem nic nie uzyskamy. Sugerować i proponować rozwiązania, i dociekać realizacji jeśli będą zaakceptowane. To co tutaj wielu proponuje nie wymaga jakiejś nadzwyczajnej wiedzy, a jedynie chęci.

Co do spamów powinno wystarczyć wyłączenie botów w PA (o ile dobrze zrozumiałem rozmówcę wyżej). Po legendzie widać, że "buszują" (są plusy i minusy tego).
Rozbudowałbym też forum o większa liczbę działów i poukładał obecne zasoby. Na obecną chwilę upchnięto wszystko do Forum Dyskusyjnego. Bardzo dobrze znam system phpBB3, więc służę radą i pomocą w razie potrzeby.
Pamiętajmy, że wielkie litery oznaczają krzyk. Krzykiem nic nie uzyskamy. Sugerować i proponować rozwiązania, i dociekać realizacji jeśli będą zaakceptowane. To co tutaj wielu proponuje nie wymaga jakiejś nadzwyczajnej wiedzy, a jedynie chęci.