Buty strażackie BRANDBULL 006 opinia
-
Topic author - Posty: 506
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
- Status: Offline
Buty strażackie BRANDBULL 006 opinia
witam jak w temacie czy u was w osp posiada takie buty i czy się dobrze noszą
Re: Buty strażackie BRANDBULL 006 opinia
Mam takie buty tylko nie wiele je nosiłem, ale ostatnio chodziłem w nich po śniegu około 3 godziny i wszystko okej. Poza tym są strasznie śliskie na śniegu, ale w tej cenie nic lepszego na naszym rynku nie znajdzie się.
-
dzięki to pewnie nie rozchodzone ,zakupiliśmy takie i chodziłem ostatnio na szkolenia jeden but ok jak by go nie było a drugi tak jak by coś stopę uciskało o góry na odcinku między blachą a początkiem wiązania a luźno jest ,ale myślę że będzie dobrzedzidzi998 pisze:Mam takie buty tylko nie wiele je nosiłem, ale ostatnio chodziłem w nich po śniegu około 3 godziny i wszystko okej. Poza tym są strasznie śliskie na śniegu, ale w tej cenie nic lepszego na naszym rynku nie znajdzie się.
temat do zamknięcia
Poczytaj sobie bo ten but nie ma blach, tak jak to opisujesz.
-
dzidzi998 pisze:Poczytaj sobie bo ten but nie ma blach, tak jak to opisujesz.
pisząc blacha chodziło mi o: stalowe wzmocnienie noska buta zakończone gumową krawędzią, między tym noskiem a początkiem sznurowania
-
- OSP (gm., woj.): OSP Gwoździanka (gm. Niebylec, woj. podkarpackie)
W temacie butów Brandbull 006 jest ktoś w stanie napisać jak jest z przemakaniem w tych butach ? Można spokojnie wchodzić w nich po kostki do wody ?
-
- OSP (gm., woj.): marynowy gm. nowy dwór gdański
Kilka razy śmigałem już w nich przy pożarze. I było ok mam je rok i intensywnie używam i jestem bardzo zadowolony.
Przy podtopieniach chodzilem w nich w wodzie okolo 15-20cm przez spory czas i bylo ok:)
-
- OSP (gm., woj.): OSP Gwoździanka (gm. Niebylec, woj. podkarpackie)
To świetnie bo zastanawiam się właśnie nad ich zakupem i biorąc pod uwagę ich cenę (ok. 480zł) to byłoby niefajnie gdyby przemakały, a gdzieś już czytałem na tym forum, że Herkulesy właśnie mają taką przypadłość 

Te buty maja okreslona nieprzemakalnosc na 180min. I w sumie tak jest ja swoje zalatwilem za 300 tu na forum wiec warto dac ogloszenie moze jeszcze ktos ma w dobrej cenie.