mamy duzo swietlice mozna tam wstawic dodatkowe biurko komputer psp z checia nam udostepni programy itp

co o tym sadzicie:)

propozycje dało nam psp na zebraniu poniewaz czesto zdarza sie tak ze psp nie moze do nas dojechac gdyż sa na innych akcjach, wysyłaja do nas jednostki z innego powiatu dodam ze na aszym terenie jest dzo podtopien i pozarow lasów.Fistach pisze:A czemu mialoby to sluzyc?
Przepowiadam sukces tego przedsięwzięcia na czas góra 2 tygodni. Potem każdy stwierdzi że ma przecież robotę w domu i szkoda siedzieć bezczynnie w remizie za darmo.zmc02 pisze:a no mamy kolege takiego ktorego brat pracuje w psp i wymyśla dyzury by pełnili strazacy ochotnicy po 24 h. oczywiscie nieodpłatnie
wyposazenie posiadamy własne
u nas dochodzi do setki i dajemy radę bez dyżurówzmc02 pisze:moja jednostka ma około 30 wyjazdow rocznie
zbyt wielkie słowa.... chyba nie chodzi o Stanowisko Kierowania ale o 'punkt alarmowania', gdzie pełnione są dyżury. Jak np tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=fM23l2uhqmg moim zdaniem selektywne wywołanie sprawdza się o wiele lepiejzmc02 pisze: na zebraniu był poruszony temat powołania stanowiska kierorowania
bardzo, bardzo optymistyczna prognozapodymacz pisze:Przepowiadam sukces tego przedsięwzięcia na czas góra 2 tygodni.
No tyle, że walczyć z pożarami można dużo lepiej po uprzednim tego przećwiczeniu na większą skalę... a nie powołując nie wiadomo co - nie wiadomo po co. Przecież musiałby tam siedzieć ktoś kto ma o tym pojęcie - a nie obrażając Twojego kolegi z PSP to on wymyślając takie rzeczy chyba po prostu nie ma pojęcia o tym.zmc02 pisze: propozycje dało nam psp na zebraniu poniewaz czesto zdarza sie tak ze psp nie moze do nas dojechac gdyż sa na innych akcjach, wysyłaja do nas jednostki z innego powiatu dodam ze na aszym terenie jest dzo podtopien i pozarow lasów.
mozecie sie śmiać moja jednosta chce zaczerpnac opini czy warto sie pakowac w koszty
Nikogo nie uraziłeś druhuzmc02 pisze:dzieki ze mi uswiadomiliscie to wszystko temat zamykam i przepraszam jesli kogos uraziłem