Festyn/piknik strażacki

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

kulek44
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
Status: Offline

Re: Festyn/piknik strażacki

Post autor: kulek44 »

Mam pytanie a w tej psp nie funkcjonuje opcja zabezpieczania jednostki psp? przez OSP? Co prawda wiem że to działa podczas zdarzenia a jak podczas imprez to nie wiem
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo

Kamis

Post autor: Kamis »

OSP_LUBOLA pisze:Bez problemu udało wam się ich namówić na taką akcję? przyjechali w formie społecznej? Bo to też nasze województwo więc pytam się. Fajny pomysł :D
My tak szczerze mówiąc to troche po znajomości to załatwiliśmy - po pokazie zaprosiliśmy ich do namiotu dla gości i poczęstowaliśmy obiadem, ciastem :) itp
STAR POWER

Topic author
OSP_LUBOLA
OSP (gm., woj.): LUBOLA, ŁÓDZKIE

Post autor: OSP_LUBOLA »

Dzieki za info. Postaramy się bez znajomości o wsparcie. Kamis jak możesz przeslij mi na priv informacje o firmach ktore przywiozly atrakcje tj strzelnica, byk itp. Na jakich warunkach przyjechali i czy dostaliście coś od nich za to że mogli pobierać opłaty?

Kamis

Post autor: Kamis »

nie mam kontaktu do nich, oni porpstu sami się zjawili, tak jak i straganiarze na odpustach - nikt ich nie zaprasza a zawsze są :lol: co do opłaty to skarbnik sie przeszedł po stoiskach i dostał z każdego darowizne jak dobrze pamiętam chyba po 50 zł 8)
STAR POWER

Adriano

Post autor: Adriano »

W moim przypadku znalazłem ich na większej imprezie w mieście. Zaproponowałem bezpłatna ofertę rozstawienia się na moim pikniku. Składkę na cele statutowe dali sami (50zł jak pamiętam). Były pompowane zjeżdżalnie, wata, i inne odpustowe badziewie.
"Zapytaæ mo¿esz - wiedzieæ nie musisz"

kulek44
OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom

Post autor: kulek44 »

Wiesz jeśli chodzi o moją gmine wystarczy że z miesiąc dwa przed są juz zaplanowane imprezy, plakaty pojawiają sie na portalach społecznościowych : w moim wypadku ikamien.pl lub kamienskie.info lub po całym regionie rozwieszane są plakaty na wioskach,w mieście<- zależy jaki masz rozmiar imprezy bo jak powiat to i do miasta powiatowego... A Ci co się rozstawiają sami raczej sie zgłaszają
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo

Topic author
OSP_LUBOLA
OSP (gm., woj.): LUBOLA, ŁÓDZKIE

Post autor: OSP_LUBOLA »

Dzieki wam wielkie za info jak to sie u was odbywało. Mam nadzieje ze jak będziemy organizowac ta impreze ktos sie znajdzie z "wesolym miasteczkiem" bo to daje urok. A firmy ktore wypozyczaja taki sprzet nie sa zainteresowane przyjazdem w celach zarobkowych.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat