Niagara ?
-
Topic author - Posty: 50
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Świeszyno, Zachodniopomorskie
- Status: Offline
Niagara ?
Witam
Chciałbym poznać opinie druhów na temat 2 modeli Niagary- Niagary Max i Niagary 1. Generalnie chodzi mi o doświadczenia z silnikiem. W wersji Max jest silnik Briggs&Stratton seria 850 o mocy 6,3 Kw, a w Niagarze 1 jest silnik Honda Honda GXV 160 K 1A/N 15 4,0 Kw- Jest ktoś w stanie wyrazić swoją opinię o w/w silnikach ?
Miałem w Jednostce Niagare z silnikiem Hondy i w zeszłym roku się rozsypała, koszt naprawy 2700 zł więc kupujemy nową. No i teraz mam dylemat !
Pozdrawiam
Chciałbym poznać opinie druhów na temat 2 modeli Niagary- Niagary Max i Niagary 1. Generalnie chodzi mi o doświadczenia z silnikiem. W wersji Max jest silnik Briggs&Stratton seria 850 o mocy 6,3 Kw, a w Niagarze 1 jest silnik Honda Honda GXV 160 K 1A/N 15 4,0 Kw- Jest ktoś w stanie wyrazić swoją opinię o w/w silnikach ?
Miałem w Jednostce Niagare z silnikiem Hondy i w zeszłym roku się rozsypała, koszt naprawy 2700 zł więc kupujemy nową. No i teraz mam dylemat !
Pozdrawiam
Re: Niagara ?
A co robisz ze starą niagarą? Może jest na zbyciu
-
Generalnie muszę ją odebrać z serwisu. Jeżeli skasują mi ją w Gminie to będę coś kombinował. Jakiś konkretny element potrzebujesz ?
Pytam bo z chęcią bym ją odkupił jeśli to tylko awaria silnika. U mnie poszedł pływak, ale go troche pokleiłem i na razie na krótką metę wystarczy lecz na dłużej to nie będzie.
A co gmina ma do waszego sprzętu ? może byc właścicielem budynku czy działki , ale sprzęt i wyposarzenie należy do OSP chc oni go kupiliospstrzekęcino pisze:Generalnie muszę ją odebrać z serwisu. Jeżeli skasują mi ją w Gminie to będę coś kombinował. Jakiś konkretny element potrzebujesz ?
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
Głupoty piszesz.GLM pisze:A co gmina ma do waszego sprzętu ? może byc właścicielem budynku czy działki , ale sprzęt i wyposarzenie należy do OSP chc oni go kupili
Jeżeli za coś płaci UG to jest to własnością gminy, jest wpisane w książkę inwentarzową z mieniem należącym do gminy i gmina tym zarządza.
Syrena wyje a ja jeszcze tutaj?!
-
Dokładnie jest tak jak kolega pisze - gmina ma sprzęt w ewidencji środków rwałych więc musi mi go wcześniej skasować.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Wieprz woj małopolskie
Co macie uszkodzone w tej Niagarze?Zajmuje się naprawami takiego sprzętu i mam dostęp do części org. i zamienników.